جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

واردات کالا .

سپاهان همراه با بیش از 26 سال سابقه

و ۱۰۰ هزار تن بار حمل شده

واردات کالا از سراسر دنیا
  • این قسمت برای اهداف اعتبارسنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند.

.

کارشناسان با تجربه

پرداخت ریالی

۲۶ سال سابقه

پشتیبان اختصاصی

مذاکره با تامین کنندگان

ارسال door to door

امکان بازرسی کالا

واردات کالا چگونه انجام می‌شود؟ صفر تا 100 مراحل واردات کالا

واردات یکی از اصلی‌ترین حوزه‌های بازرگانی و تجارت بین‌المللی است. بازار و حتی بخش‌های مختلف تولید به نبض واردات زنده هستند و این امر حیاتی در اقتصاد ایران با موانع خارجی و داخلی زیادی روبرو است. خوشبختانه شرکت‌های متعددی در این حوزه فعالیت می‌کنند و بسیاری از موانع را تسهیل یا به‌کلی برداشته‌اند. در این مطلب به معرفی روند واردات و مراحل انجام این کار می‌پردازیم.

لزوم تجربه و تسلط به قوانین تجارت بین‌‌المللی در امر واردات و صادرات کالا، فعالیت در این زمینه را به حوزه‌ای تخصصی تبدیل کرده است. به‌طورکلی در واقع به‌تمامی کالاهایی که از راه‌های هوایی، زمینی یا دریایی به کشور می‌آیند، واردات گفته می‌شود.
شرکت بازرگانی سپاهان همراه چه خدماتی برای واردات ارائه می‌دهد:

  • پیداکردن فروشنده خارجی
  • اعتبارسنجی تأمین‌کننده
  • بررسی کیفیت کالا در مبدأ
  • دریافت کالا در کشور مبدأ
  • ترخیص از گمرک
  • خدمات انبارداری
  • تحویل در مقصد
  • عقد قرارداد بین‌المللی
  • حمل دریایی و هوایی

مراحل واردات کالا

در برخی کشورها به دلیل عدم وجود شرایط کافی و نیروی کار متخصص برای تولید برخی کالاها و تکنولوژی‌های خاص کمبودهایی وجود دارد. از همین رو بخش خصوص و دولتی واردات کالا را بهترین گزینه می‌دانند. واردات کالا مراحل بسیاری دارد و کسانی که علاقه‌مند به فعالیت در این حوزه هستند می‌بایست قدم‌به‌قدم تمامی مراحل را به انجام برسانند.‌ واردات کالا را می‌توان به دو مرحله کلی تقسیم کرد. مرحله اول خرید یا تأمین کالای موردنظر است و مرحله دوم پروسه‌های مربوط به ترخیص از گمرک. در این بخش هر دو مرحله را به‌صورت مختصر بررسی می‌کنیم.

مراحل واردات کالا

مراحله اول: خرید و ارسال کالا

  • نامه‌نگاری و درخواست قیمت
  • تقاضای اطلاعات کالا شامل کاتالوگ و پروفایل فروشنده
  • چانه‌زنی و مذاکره با فروشنده
  • بررسی شرکت تأمین‌کننده
  • نهایی کردن سفارش و گرفتن پیش‌فاکتور (پروفرما)
  • پرداخت هزینه
  • بازرسی کمی و کیفی کالا
  • انتخاب روش حمل
  • بارگیری

مراحله دوم: ترخیص کالا

  • ثبت سفارش
  • اخذ مجوزهای لازم
  • دریافت اعلامیه ورود کالا به گمرکات
  • پرداخت هزینه‌ها شامل حقوق و عوارض گمرکی
  • حمل کالا به انبار پس از ترخیص
  • دریافت کالا

اصول واردات کالا

اصول واردات کالا، مجموعه‌ای از قوانین، مقررات، شرایط و فرایندهایی هستند که برای واردات کالا به کشور، باید رعایت شوند. این اصول، به منظور تسهیل و کنترل واردات کالا و همچنین حمایت از تولید داخلی وضع می‌شوند.

به‌طور کلی اصول واردات را می‌توان به دو بخش اصلی زیر تقسیم کرد:

  1. اصول قانونی: شامل قوانین و مقرراتی که توسط دولت وضع می‌شوند. برخی از مهم‌ترین اصول قانونی واردات کالا عبارتند از:
  • قوانین امور گمرکی: این قوانین ، قواعد و مقررات مربوط به ورود و خروج کالا از قلمرو گمرکی جمهوری اسلامی ایران را تعیین می‌کند.
  • قانون حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان: این قانون، حقوق و مسئولیت‌های مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان کالا و خدمات را تعیین می‌کند.
  • قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز: این قانون، مجازات قاچاق کالا و ارز را تعیین می‌کند. به زبان ساده واردات کالا به داخل کشور باید از یک مبدا قانونی و مشخص انجام شود.
  1. اصول تجاری: این اصول، شامل شرایط و فرآیندهایی هستند که توسط بازرگانان و فعالان اقتصادی برای واردات کالا رعایت می‌شوند. برخی از مهم‌ترین اصول تجاری واردات کالا عبارت‌اند از:
  • تحقیقات بازاریابی: قبل از واردات هر کالایی و برای جلوگیری از ضررهای احتمالی که در صورت عدم شناخت نیاز بازار با توجه به شرایط جغرافیایی و فرهنگی مقصد مورد نظرممکن است اتفاق بیافتد، باید از نیاز بازار و میزان تقاضای کالا اطمینان حاصل شود.
  • انتخاب تامین‌کننده مناسب: تامین‌کننده کالا باید از نظر قیمت، کیفیت، خدمات و اعتبار مورد تایید باشد.
  • عقد قرارداد خرید کالا: قرارداد خرید کالا باید به دقت مطالعه و بررسی شود تا حقوق و تعهدات طرفین مشخص شود.
  • انجام تشریفات گمرکی: پس از ورود کالا به ایران، باید تشریفات گمرکی کالا انجام شود. این تشریفات شامل اظهار کالا، پرداخت حقوق گمرکی و عوارض و دریافت مجوزهای لازم است.

رعایت اصول واردات کالا، برای موفقیت در این فعالیت ضروری است. متقاضیان واردات باید قبل از هر اقدامی، اطلاعات لازم در مورد این اصول را کسب کنند.

چرا واردات از چین؟

چین بزرگ‌ترین صادرکننده کالا به ایران و مهم‌ترین شریک تجاری ماست. تهیه مواد اولیه یا ماشین‌آلات تولید بسیاری از کالاها در داخل کشور امکان‌پذیر یا در مواردی به‌صرفه نیست؛ از همین رو بسیاری از شرکت‌ها، مجموعه‌های تولیدی و دانش‌بنیان‌ها و دیگر بخش‌های فعال اقتصاد، با استفاده از کالاهای وارداتی نیازهای خود را برطرف می‌کنند.

چین بیش از 28 درصد تولید جهانی را در اختیار دارد و نزدیک به یک دهه است که از نظر تولید اقتصاد اول جهان است. محصولات مصرفی عمده صادرات چین را تشکیل می‌دهند اما بخش دیگری از واردات ایران از چین دستگاه‌های صنعتی و قطعات آنهاست. از دستگاه بسته‌بندی زعفران و قهوه گرفته تا قالب‌های بزرگ چندتنی را می‌توانید در سایت علی‌بابا به پایین‌ترین قیمت پیدا کنید. از سوی دیگر بازارهای ایران و خیلی کشورهای دیگر پر شده است از کالاهای ریز و درشتی مثل گلس و گوشی هوشمند که در چین ساخته‌وپرداخته شده‌اند.

کشور چین یکی از قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین شرکای تجاری ایران بوده است و همچنان بسیاری از کالاهای موردنیاز کشورمان را تأمین می‌کند. به دلیل محدود شدن مراودات تجاری ایران با سایر کشورها، واردات از چین در سال‌های اخیر افزایش‌یافته است.

چرا واردات از دبی؟

واردات از دبی، حمل‌ونقل و ترخیص به ایران کم‌هزینه و مقرون‌به‌صرفه است. دبی در همسایگی ایران است و بازرگانان با سرعت و هزینه کمتری نسبت به کشورهای دیگر می‌توانند محموله‌ی خود را وارد کشور کنند. این امر منجر به علاقه بازرگانان ایرانی به تجارت و واردات کالا از دبی شده است.

نکته دیگر در شرایط فعلی این است که واردات از دبی منجر به تسهیل روند خرید محصولات کشورهایی می‌شود که در حال حاضر ایران را تحریم کرده‌اند. در واقع شرکت‌های ایرانی می‌توانند برای واردات محصولات موردنظر خود، دفتر سپاهان همراه در دبی را به‌عنوان مقصد دریافت کالا معرفی کنند و پس از ورود محموله وارداتی به دبی برای ارسال آن به ایران اقدام کنند.

امارات برخلاف چین نه نیروی کار قابل‌توجهی دارد و نه تولید آن‌چنانی. در عوض ثروت نفتی پیشرانه امارات شد تا با توسعه زیرساخت‌های استراتژیک فضا را برای جذب سرمایه‌گذاری و تبدیل‌شدن به قطب تجاری فراهم کرد. این کشور دارای نرخ آزادی اقتصادی بسیار بالایی است. نرخ آزادی اقتصادی امارات متحده عربی 70.2 است که اقتصاد این کشور را به سی و سومین اقتصاد آزاد در سال 2022 تبدیل می‌کند.

آمار
واردات
کالا

طبق آمار واردات ایران برترین تأمین‌کنندگان ایران این کشورها هستند که در حدود سه‌چهارم (۷۹.۱٪) تجارت بین‌المللی ایران را شامل می‌شوند: چین (۲۷.۸٪)، امارات متحده عربی (۱۸.۱٪)، آلمان (۵٫۹٪)، هند (۵.۶۴٪)، کره جنوبی (۴.۵۵٪)، ترکیه (۴.۵٪)، برزیل (۴.۵٪)، ایتالیا (۳.۹۳٪)، روسیه (۲.۳۹٪) و سپس فرانسه (۱.۸۶٪)  سهم از واردات به ایران را دارند.

واردات لوازم جانبی موبایل

بازار واردات لوازم جانبی موبایل در ایران بسیار داغ است و تا به امروز میزبان صدها برند لوازم جانبی موبایل از سراسر دنیا بوده است. جالب است بدانید همین لوازم جانبی موبایل که شامل کاور، هندزفری، باتری و پاوربانک و موارد مشابه آن می‌شود، گردش مالی سالانه برابر با ۲۵۰ میلیارد تومان در کشور را به وجود آورده است. این میزان نه به‌خاطر گران بودن این کالاها، بلکه به دلیل مصرفی بودن آنهاست.

بازار تجهیزات و لوازم جانبی موبایل در ایران در عین سودآور بودن جذاب نیز به نظر می‌رسد. ازآنجایی‌که مردم عموماً هزینه‌های زیادی را صرف خرید لوازم جانبی موبایل مانند: انواع محافظ صفحه‌نمایش، کاور و قاب، هندزفری می‌کنند، بازار لوازم جانبی موبایل و تبلت و کامپیوتر روزبه‌روز در حال گسترش است.

واردات تلفن همراه

واردات تلفن همراه به ایران حجم بسیار بالایی دارد. سالانه نزدیک به ۱۵ میلیون دستگاه تلفن همراه به کشور می‌شود. شرکت سپاهان همراه در حوزه واردات طیف وسیعی از محصولات فعالیت می‌کند و واردات تلفن همراه یکی از آن‌هاست. تلفن همراه از جمله کالاهایی است که روند وارداتی نسبتاً پیچیده‌ای دارد و سپاهان همراه با تجربه دیرینه خود می‌تواند تسهیلگر این روند باشد.

رشد سالانه بازار تلفن همراه همواره مثبت بوده و نیاز به این محصول کماکان از تراز مثبتی برخوردار است. از نظر تعداد بیش از ۵۰ درصد واردات تلفن همراه به برند سامسونگ تعلق دارد و برندهای هواوی، شیائومی، نوکیا و اپل در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

واردات قطعات کامپیوتر و هارد از چین و دبی

روش اصلی تأمین و واردات قطعات کامپیوتر از چین و امارات است. قطعات کامپیوتر در دسته کالاهای پرسود وارداتی قرار می‌گیرند. قطعات کامپیوتر حوزه‌ی گسترده‌ای از محصولات را شامل می‌شود؛ از موس و کیبورد و دانگل گرفته تا پردازنده و سرور. البته قطعات اصلی کامپیوتر که توسط شرکت‌های مهم تولید می‌شوند.

کشور چین یکی از بزرگ‌ترین تولیدکننده‌های هاردهای SSD و HDD در دنیاست. این حجم بزرگ صادرات، خبر از کیفیت خوب و قیمت مقرون‌به‌صرفه برای واردات هارد از چین را می‌دهد. پس اگر می‌خواهید سود خوبی از واردات هارد داشته باشید، کشور چین یکی از بهترین گزینه‌هاست.

مشتریان چه می گویند؟

 آقای حسن لو
آقای حسن لومدیر عامل
بیشتر بخوانید
اولین باری بود که با سپاهان همراه کار می‌کردم بسته‌هام سالم زودتر از اون چیزی که انتظار داشتم به دستم رسید و من کاملا راضی بودم و خوشحالم از این بابت که با شرکت شما آشنا شدم و امیدوارم همکاری‌های آینده خیلی بهتر بتونه باشه و انشاالله که بتونم همکاری بیشتری با شرکت شما داشته باشم.
خانم ناصری
خانم ناصریمدیرعامل شرکت راستین مهر آریا
بیشتر بخوانید
بسیار از عملکرد شرکت سپاهان همراه راضی هستم با همکاران بسیار خوب در واحدهای مختلف به ویژه واحد حمل خانم ذوالقدر بزرگوار و مدیریت محترم خانم جوانی و خانم حشمتی دوستانی که باهاشون در حال همکاری هستیم و مدیرعامل محترم جناب آقای روحانی بسیار سپاسگزارم بسیار به موقع حمل‌های ما رو انجام دادن به صورت اکسپرس ترخیص‌کالای ما رو انجام دادن سپاسگزارم امیدوارم که مدت‌ها بتونیم با هم ادامه همکاری داشته باشیم
آقای مرادی
آقای مرادیمدیر عامل
بیشتر بخوانید
اینجانب حسن مرادی در زمینه لوازم جانبی موبایل فعالیت دارم، حدود ده سال است که با مجموعه بزرگ سپاهان همراه آشنایی و همکاری دارم. همکاری من با این مجموعه در زمینه حمل کالا از دبی و چین است. از مدیریت این مجموعه جناب آقای روحانی و همکاران محترمشون رضایت کامل دارم چون در شرایط سخت و دشوار همیشه در کنار مشتری و تلاش برای ارائه بهترین خدمات به مشتری هستند.
قبل
بعدی

سوالات متداول

برای انتخاب کالای وارداتی باید باتوجه‌به میزان نیاز تولیدکنندگان به مواد اولیه و سایر کالاها را بررسی و سفارش بگیرید. همچنین در هنگام انتخاب کالا برای واردات توجه کنید که کالاهای غیراستاندارد را به دلیل پایین بودن قیمت آن نخرید.

در حقیقت با هر مبلغی می‌توان کالا وارد کرد ولی بستگی به این دارد که سود شما از این واردات چقدر باشد. واردات در مبالغ کمتر حاشیه سود کمتری دارند و برای موفقیت در بازار باید به میزان کافی واردات انجام دهید.

زمان واردات با حمل هوایی ممکن است کمتر از یک ماه باشد. اگر کشف قیمت، پرداخت و انجام امور گمرکی به‌سرعت انجام شود، همه چیز به روش حمل بستگی پیدا می‌کند. حمل هوایی بین یک هفته تا 10 روز کاری و حمل دریایی بیشتر از یک ماه تا چند ماه طول می‌کشد.

4.7/5 - (8 امتیاز)

16 پاسخ

  1. سلام من واسه خرید مستقیم کالا از خارج کشور و کاملا شخصی نیازمند راهنمایی هستم. امکانش هست؟

  2. مرسی از مقاله خوب و جامع‌ واردات کالایی که نوشتید

  3. سلام، من برای وارد کردن یسری از اقلامی که از چین خریدم با شما همکاری داشتم و راضی بودم

  4. سلام
    جهت وارادات پمپ های خورشیدی از چین نیاز به راهنمایی دارم
    ممنون

  5. با سلام. جهت واردات موبایل و لوازم جانبی از دبی و همچنین صادرات محصولات کشاورزی به مشاوره شما نیاز دارم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

    1. سلام
      خوشحال می‌شویم که در حوزه واردات راهنماییتان کنیم، لطفا با شماره‌‌‌ی ۰۲۱۶۲۰۱۵۰۰۰ تماس بگیرید.

      1. سلام. واردات کود فسفات و کلسیم و پتاسیم از چین به نحوی که برای منه کشاورز، بسیار ارزونتر از فروشگاههای عادی دربیاد امکانش هست؟؟ در حد ۵تن

        1. درود
          واردات بدون واسطه در اغلب مواقع بسیار به صرفه است. برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان سپاهان همراه از طریق 02162015000 در ارتباط باشید.

  6. سلام ،برای واردات دستگاه تزریق پلاستیک از چین نیاز به کمک شما دارم.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

    1. سلام روزتان بخیر
      لطفا برای دستگاه تزریق پلاستیک از چین با کارشناسان ما به شماره ۰۲۱۶۲۰۱۵۰۰۰ تماس بگیرید.

  7. سلام وقت بخیر برای واردات لوستر از چین راهنمایی میخواستم؟

    1. با سلام
      لطفا برای واردات لوستر با شماره ۰۲۱۶۲۰۱۵۰۰۰ تماس بگیرید تا کارشناسان ما شما را راهنمایی کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *