جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

کالاهای پرسود وارداتی از چین در سال 2023

کالاهای پرسود وارداتی

آنچه در این مطلب خواهید خواند

چین بزرگترین تولیدکننده کالا در جهان و مهم‌ترین مبدا وارداتی به ایران است. واردات از چین پرسود است اما کدام کالا پرسودتر است؟ بهترین کالا برای واردات از چین کدام است؟ در این مقاله قصد داریم پرسودترین کالاهای وارداتی از چین را برای هدف‌گذاری صحیح و سرمایه‌گذاری مناسب بازرگانان بررسی کنیم. این مقاله بر اساس تجربه و اطلاعات جمع‌آوری شده مشتریان شرکت بازرگانی سپاهان همراه در حوزه خرید از چین و سودآوری کالاهای مربوطه در سال 2022 و 2023 تهیه شده است.

 با پیشرفت فناوری و تکنولوژی در سراسر دنیا، امکان دسترسی خرده‌فروشان به تولیدکنندگان جهانی در طیف‌های گسترده‌ای از محصولات در مارک‌ها و مدل‌های مختلف مهیا شده است. از همین رو امکان دارد علاقه‌مندان به تجارت با چین با ابهاماتی در این زمینه، مواجه شوند.

یکی از مهم‌ترین شاخص‌های واردات کالا از سراسر جهان توجه به دو گزینه زمان و هزینه است. چین به عنوان تولید‌کننده عمده کالاهای روتین، منحصر به فرد و ارزان می‌تواند، یکی از گزینه‌های سودآور در امر صادرات کالاها نیز باشد.

با توجه به پیشرفت بازارهای جهانی به صورت آنلاین، می‌توان مستقیماً از بزرگترین بازارهای آنلاین و سایت‌های معتبر جهانی نظیر Alibaba و Made in china با کیفیت مورد نظر، تعداد، ابعاد مختلف به صورت عمده و یا نمونه (سمپل) به راحتی سفارش داد.

کالاهای پرسود برای واردات

در ادامه به معرفی دسته‌های کالاهای با حاشیه سود بالا می‌پردازیم. در نظر داشته باشید که برخی کالاها در قیمت عمده فروشی پرسود هستند و برخی کالاها در تعداد پایین و خرده فروشی هم سود خوبی به شما می‌دهد. این بستگی به نوع کالا، تامین کننده و تولیدکننده دارد. به زبان ساده‌تر حاشیه سود هر کالایی در مذاکره با تامین‌کننده ممکن است تغییر کند.

1.لوازم جانبی موبایل – سود بالا؛ سرمایه کم

با پیشرفت تکنولوژی و فراگیر شدن استفاده از تلفن همراه در سراسر جهان، بازار خرید و فروش لوازم جانبی موبایل نیز رشد چشمگیری داشته است. همین امر باعث شده تا واردات لوازمی مانند قاب و گلس گوشی، شارژر، کابل و باتری و انواع هندزفری جزء سودآورترین کالاهای وارداتی از کشور چین باشد. از جمله برندهای معتبری چینی در این زمینه می‌توان به Xiaomi، Baseus، Anker، Uqreen و Nillkin اشاره کرد. چنین محصولاتی را می‌توان در فروشگاه اینترنتی لوازم جانبی موبایل مثل علی‌بابا پیدا کرد. مید این چاینا و گلوبال سورس در کنار علی‌اکسپرس از بهترین سایت‌های لوازم جانبی موبایل برای خرید عمده هستند.

2. لوازم الکترونیکی و قطعات جانبی آن، پرطرفدار و متنوع

 در حال حاضر لوازم الکترونیکی مانند لپ‌تاپ، موبایل و تبلت در ایران تولید نمی‌شوند و به دلیل تحریم‌های موجود علیه کشورمان، بیشتر این کالاها از چین وارد ایران می‌شود. برندهایی مانند Huawei، Xiaomi، Lenovo، TCL، Hisense و … از جمله برندهایی هستند که این محصولات را با کیفیت بالا و قیمت مناسب به صورت انبوه تولید و عرضه می‌کنند. تقاضای بالای این محصولات در داخل کشور و مصرفی بودن این کالاها و نیاز به تعمیر با گذشت زمان، تقاضای بالایی در بازا ایجاد و بازار خرید و فروش لوازم الکترونیکی را سودآور کرده است.

2.1 لوازم جانبی بازی؛ همیشه پررونق

لوازم جانبی بازی، از جمله کنسول بازی، کنترلر بازی و هندزفری بازی، نیز احتمالاً در سال 2023 از چین وارد خواهند شد. با توجه به رشد صنعت بازی‌های رایانه‌ای و موبایلی، این کالاها نیز از محبوبیت بالایی در بازار جهانی برخوردار خواهند بود.

3. لوازم آرایشی و بهداشتی، کم حجم و پول ساز

با توجه به اهمیت زیبایی ظاهری در بین بانوان و استفاده روزافزون از لوازم آرایشی و بهداشتی در سالن‌های زیبایی و سطح جامعه، می توان روی سودآوری محصولاتی مانند ماسک صورت، کرم ضد آفتاب، لوسیون، محصولات مراقبت از پوست، عطر و ادکلن و … حساب ویژه‌ای باز کرد.

4. ساعت‌های هوشمند ورزشی، نیاز هر ورزشکار

ساعت هوشمند ورزشی معمولا اطلاعات متنوعی مانند کالری مصرفی، مسافت طی شده، ضربان قلب، سطح اکسیژن خون و … را به ورزشکاران ارائه می‌دهد که در بهبود عملکرد و حفظ سلامتی این افراد نقش مهمی دارد. همین امر موجب شده تا خرید و استفاده از این کالا مورد توجه قرار گیرد. ساعت‌های ورزشی برند، به دلیل قیمت بالا و تنوع کمتر نسبت به نمونه‌های چینی، نمی تواند نیاز تمامی افراد متقاضی برای این محصول را تامین کند، از این رو واردات ساعت هوشمند ورزشی از چین می‌تواند سود قابل توجهی به همراه داشته باشد. برخی از برندهای چینی فعال در این زمینه عبارتند از: Xiaomi، Huawei، Ticwatch، Amazfit و Kospet. وقتی صحبت از ساعت‌های هوشمند می‌کنیم، اکثر افراد به دنبال مارک و یا برند نیستند و بیشتر از هرچیز کارایی و عملکرد این نوع کالاها برای افراد مهم است.

5. تجهیزات امنیتی و دوربین‌های مدار بسته، نیاز هر کسب و کار

از پرسودترین کالاهای وارداتی از چین می توان به انواع وسایل امنیتی و دوربین‌های نظارتی اشاره کرد. این وسایل در مغازه‌ها، محیط کار، شرکت‌ها و … قابل استفاده است. قابلیت اتصال به گوشی‌های همراه و مانیتورینگ مجموعه از راه دور از مهمترین ویژگی‌های این محصولات است. تولیدکنندگان چینی، این محصولات را در تنوع بالا و به سفارش مشتری طراحی و تولید می‌کنند. تولید انبوه و قیمت تمام شده پایین این محصولات باعث شده تا واردات این کالاها مورد توجه تجار و بازرگانان ایرانی قرار بگیرد.

6. چراغ‌های LED (رینگ لایت)

با توجه به طراحی دایره شکل و نوردهی متوازن و بسیار قوی در رینگ لایت‌ها، از این کالا در بسیاری از رشته‌ها و مجموعه‌ها استفاده می‌شود. ازجمله رایج‌ترین کاربردهای چراغ‌های LED می‌توان به مواردی مانند عکاسی و فیلم‌برداری، آرایشگاه و سالن‌های زیبایی، تولید پادکست و ویدیوهای آموزشی، تئاتر و سینما، مطالعه و … استفاده کرد. شرکت‌های چینی به دلیل هزینه کمتر تولید و توانایی تولید انبوه و با کیفیت، گزینه مناسبی برای واردات و سرمایه‌گذاری بر روی این کالا می‌باشند.

7. اسپیکرهای بلوتوث و هوشمند

در سال‌های اخیر خرید و استفاده از اسپیکرهای خانگی و هوشمند در ایران رشد چشمگیری داشته است. این اسپیکرها قابلیت‌های مختلفی از جمله تشخیص صدا، کنترل صوتی، استفاده از هوش مصنوعی، توانایی اتصال به اینترنت و… در خود جای داده‌اند. شرکت‌های چینی مانند Xiaomi، Huawei، Baidu، Tencent، Anker و Mobvoi سال‌هاست که این محصولات را با کیفیت بالا به طور انبوه طراحی و تولید می‌کنند. با توجه به این مورد که قیمت برندهای معروف این کالا بسیار بالا است، سرمایه‌گذاری و واردات این محصول از چین می‌تواند سود چند برابری را برای واردکنندگان این اسپیکرها به همراه داشته باشد.

8. اسباب بازی

یکی از کالاهای سودآور برای واردات از چین، اسباب بازی‌ها هستند. با توجه به علاقه کودکان و فرزندان خردسال هر خانواده به اسباب بازی و تقاضای بالای خرید این محصولات، سرمایه گذاری و واردات این کالا سودآوری چند برابری برای واردکنندگان عمده به همراه دارد. بر اساس آمارهای موجود، در صورت توجه به کیفیت محصول، انتخاب شرکت‌های معتبر چینی و همکاری با خرده فروشان داخلی، از این تجارت تا 6 برابر مبلغ سرمایه گذاری شده، می توان سود به دست آورد. باید توجه داشت که خانواده‌ها بیشتر مایل به خرید اسباب بازی‌هایی هستند که جنبه آموزشی نیز برای کودکانشان داشته باشد، بنابراین واردات پازل‌های آموزشی، بازی‌های مسابقه‌ای و ترکیبی و بازی‌هایی که حافظه تصویری و تمرکز کودکان را افزایش می‌دهد می تواند از اولویت بیشتری برخوردار باشد.

9. لوازم آشپزخانه

صنعت لوازم آشپزخانه در ایران بسیار پر رونق است. با توجه به نیاز هر خانواده به لوازم آشپزخانه و تنوع گسترده این محصولات، واردات این محصولات همیشه با سود چند برابری همراه بوده است. در کشور چین برندهای معتبری مانند Midea، Haier، Galanz، Joyoung و… لوازم آشپزخانه را با کیفیت بالا و طراحی مدرن تولید می‌کنند. محصولاتی مانند یخچال، فریزر، اجاق گاز، مایکروویو و سایر محصولات جزئی تر مورد نیاز در هر آشپزخانه‌ای، می تواند یک بازار هدف پر سود برای هر تاجری باشد ولی در حال حاضر واردات این کالاها به دلیل حمایت از تولید داخل ممنوع است. البته کالاهای کوچک‌تر مثل سرخ کن و هواپز بسیار پرطرفدار هستند.

11. خوراک و تجهیزات حیوانات خانگی

در سال‌های اخیر نگهداری از حیوانات خانگی در ایران رواج زیادی داشته است. حیواناتی مانند سگ، گربه و انواع طوطی‌سانان از جمله حیوانات خانگی هستند که نگهداری از آن‌ها در بین خانواده‌های ایرانی از محبوبیت بالایی برخوردار است. با توجه به عدم تولید عمده خوراک و لوازم جانبی مورد نیاز این حیوانات در داخل کشور و گسترده نبودن فروشگاه‌ها و مراکزی که این خدمات را ارائه می‌دهند، واردات و سرمایه‌گذاری بر روی این محصولات سودآوری بالایی برای تاجران و واردکنندگان به همراه خواهد داشت.

12. پوشاک

واردات پوشاک از چین یکی از فعالیت‌های تجاری رایج در بسیاری از کشورهاست. چین به عنوان بزرگترین تولید کننده پوشاک در جهان، بازار بسیار بزرگی در این زمینه دارد و محصولات متنوعی با قیمت بسیار مناسب تولید می‌کند. با کمی تحقیق و شناخت نیازهای بازار به این محصولات، می‌‌توان سود خوبی در این تجارت بدست آورد. البته باید اشاره کرد پوشاک در دسته کالاهای ممنوعه موقت قرار دارد.

13. لوازم ورزشی

لوازم ورزشی، از جمله کفش ورزشی، لباس ورزشی، دستگاه‌های ورزشی و لوازم جانبی ورزشی، نیز به عنوان کالاهای پرسود وارداتی از چین در سال 2023 مورد توجه قرار خواهند گرفت. با توجه به رشد صنعت ورزشی و افزایش آگاهی مردم از سلامتی، این کالاها در بازار جهانی با استقبال خواهند مواجه شد.

14. شارژر بی‌سیم

این شارژر چندکاره راحتی بیشتری همراه با صرفه‌جویی بیشتر را برای کاربران فراهم کرده است. همین امر باعث محبوبیت بیشتر این شارژرهای تلفن بی‌سیم شده است. تقاضای فراوان این محصول به علت سازگاری هر مارکی از گوشی‌های همراه با شارژرهای بی‌سیم است.

15. زنگ درب ویدئویی

زنگ‌هایی که مشابه دوربین امنیتی هستند و می‌توانند به اینترنت متصل شوند. این دوربین‌ها قابلیت مشاهده در تلفن‌های همراه را دارا بوده و از حیث اینکه این کالاها نسبتاً جدید و به روزی هستند، دستیابی با قیمت عمده‌فروشی به آن‌ها بسیار مقرون به صرفه‌تر است. همین دلایل باعث رقابتی شدن این نوع زنگ‌ها با هزینه‌های مشابه می‌شود.

16. دوربین های امنیتی با IP

یکی دیگر از پرسودترین کالاهای وارداتی دوربین‌های امنیتی است که به دلیل ویژگی‌های منحصر به فرد IP مورد نظردوربین‌های امنیتی، شما می‌توانید با گوشی‌های همراه خود به مکان‌های مختلفی نظارت داشته باشید و به طور آنلاین مکان‌های مورد نظر را زیر نظر بگیرید.

17. قلم نوری

قلم نوری یا قلم دیجیتال نمونهٔ تکامل‌یافته از موس است این وسیله مشابه خودکار که برای کار با صفحه‌نمایش‌های لمسی کامپیوتر یا موبایل و صفحه‌های حساس مثل برند وکام (Wacom) برای طراحی استفاده می‌شود. طراحان بسیاری برای دیجیتالی کردن آثار خود یا خلق آثار جدید در بستر نرم‌افزارهای طراحی نیازمند این قلم‌های نوری هستند. گرافیست‌ها، نقاش‌ها، طراحان صنعتی و … بیشترین متقاضیان قلم نوری هستند. برخی این محصولات دارای لوازم مصرفی هستند که از قضا آنها هم محصولاتی پرسود برای واردات به‌حساب می‌آیند.

قلم‌های نوری از چند میلیون تا چند صد میلیون تومان قیمت دارند و بسته به قابلیت‌های آنها برای مصارف مختلف استفاده می‌شوند. این وسیله ابزار مناسبی برای فعالیت‌هایی مانند طراحی صنعتی، طراحی گرافیک و انیمیشن، آموزش الکترونیکی و … محسوب می‌شود.

18. سوزن دستگاه نساجی

سوزن دستگاه نساجی قطعه‎ای فلزی و قلاب‌دار است و یکی از مهم‎ترین عناصر اصلی بافت در ماشین‎های بافندگی حلقوی به شمار می‎رود. سوزن‎ها به‌مرورزمان تکامل‌یافته که انواع مختلف آنرا در ادامه معرفی می‌کنیم.

  • سوزن فنری
  • سوزن زبانه‌دار یک سر و دوسر
  • سوزن مرکب
  • سوزن نواربافی

19. قطعات دستگاه‌های صنعتی

تولید در کشور چه مربوط به کارگاه‌های کوچک و متوسط باشد و چه مربوط به بزرگ‌ترین خطوط و پروژه‌ها همیشه نیازمند قطعات مصرفی است. چین به دلیل تیراژ بالایی که در ساخت کوچک‌ترین قطعات هم دارد به قیمت بسیار پایینی قطعات ماشین‌آلات و دستگاه‌های صنعتی را تولید می‌کند. به همین دلیل این قطعات از پرسودترین کالاها برای واردات به‌حساب می‌آیند. در واقع نه‌تنها برای هر ماشین و دستگاهی قطعه موردنیاز در چین تولید می‌شود بلکه این قطعات با کیفیت‌های متفاوت هم به درخواست مشتری ساخته می‌شوند. از قطعات موتوری و الکتریکی گرفته تا قطعات مکانیکی در بازار کشور از تقاضای خوبی برخوردار هستند.

البته به دلیل اینکه این قطعات بسیار گسترده و متفاوت هستند باید قبل از شروع واردات و خرید بازار را بشناسیم و دقیقاً همان محصولی که در کشور مورد تقاضاست را برای واردات در نظر بگیریم.

چگونه تامین‌کنندگان چینی را پیدا نماییم؟

یکی از تخصص های ما که به عنوان خدمات ویژه به بازرگانان ارائه می‌کنیم، منبع‌یابی تولید کنندگان معتبر جهت خرید از چین است. کارخانجات و تولیدکنندگان سطح اول در چین با مشتریان جدید تعامل خوبی ندارند. بسیاری از شرکت های چینی حتی یک کارمند مترجم انگلیسی هم در نیروهای خود ندارند و نیازی به داشتن آن هم ندارند. سه راه اصلی پیدا کردن تامین‌کننده مناسب عبارت‌اند از:

  1.  جستجو در اینترنت
  2.  شبکه‌های اجتماعی
  3.  نمایشگاه‌های تجاری

برای جست‌وجو در اینترنت می‌توانید سری به سایت‌های علی‌بابا(alibaba.com)، مید‌این‌چاینا(made-in-china.com) و گلوبال سورس(globalsources.com) بزنید. سپاهان همراه با داشتن کارشناسان آشنا به امور منبع‌یابی و مذاکره به شما این فرصت را می‌دهد که مستقیماً با تولیدکنندگان بزرگ چینی وارد تجارت شوید و کالاهای با حاشیه سود بالا را وارد کنید.

حداقل سرمایه لازم برای واردات از چین چقدر است؟

سرمایه لازم برای واردات از چین به طور کلی به نوع و مقدار کالاهای وارداتی مورد نظر بستگی دارد. در صورتی که کالاهای کوچکتر و با ارزش کمتری مانند قاب، گلس و… را وارد کنید، سرمایه کمتری (حدود چندصد تا چند هزار دلار) نیاز است. اما برای واردات کالاهای بزرگ و با ارزش بالاتر مانند ماشین آلات صنعتی و… باید سرمایه بیشتری در نظر گرفته شود.

همچنین باید هزینه‌های حمل و نقل، هزینه‌های گمرکی (مانند هزینه‌های تبدیل ارز و پرداخت هزینه‌های واریزی به حساب فروشنده) و سایر هزینه‌های مربوط به ترجمه، مشاوره و… را در نظر گرفت.

بهترین راه برای تعیین حداقل سرمایه لازم برای واردات از چین، مشاوره با کارشناسان حمل و نقل و متخصصان خرید خارجی است. این افراد می‌توانند به شما در انتخاب بهترین روش برای واردات، مدیریت هزینه‌ها و به حداقل رساندن خطرات مربوط به واردات کمک کنند.

بیش‌ترین حجم واردات ایران از چین در سال 2021

طبق آمار منتشر شده توسط سازمان گمرک ایران، ارزش و حجم واردات ایران از چین در سال 2021 برای هر دسته کالا به شرح زیر بوده است.

  • مواد شیمیایی و محصولات پتروشیمی: 3093 میلیارد دلار
  • مواد غذایی و کشاورزی: 2481 میلیارد دلار
  • ماشین آلات و تجهیزات صنعتی: 2284 میلیارد دلار
  • لوازم الکترونیکی و مخابراتی: 2118 میلیارد دلار
  • پوشاک و محصولات نساجی: 1507 میلیارد دلار
  • محصولات فلزی و فلزکاری شده: 1364 میلیارد دلار
  • لوازم خودرو و قطعات یدکی: 1253 میلیارد دلار
  • محصولات پزشکی و دارویی: 1022 میلیارد دلار
  • لوازم بهداشتی و آرایشی: 909 میلیون دلار
  • کاغذ و محصولات آن: 890 میلیون دلار

چند نکته مهم برای واردات کالاهای پرسود

  • انتخاب محصولی برای فروش که در بازار فروش شهر و یا کشور خود، پرتقاضا است.
  • تحقیقات رمز موفقیت شروع یک تجربه جدید است.
  • تامین کننده مناسب را انتخاب نمایید.
  • روش حمل و نقل مناسب را انتخاب نمایید (هوایی،دریایی،اکسپرس)

کالاهای مصرفی یا سرمایه‌ای؟

در این قسمت به معرفی سه دسته کالایی می‌پردازیم که ممکن است با نام آنها مواجه شوید و تفاوت آنها را ندانید.

  • کالاهای سرمایه‌ای (مستقیما برای تولید کالاها به‌کار می‌رود.)
  • کالاهای واسطه‌ای (کالاهایی که در فرآیند تولید به‌کار می‌رود.)
  • کالاهای مصرفی (تامین نیازهای مصرفی جامعه و بازار)

سخن پایانی

هرچه زمان می‌گذرد محصولات سودآور بیشماری برای واردات از کشور چین وجود دارد و فرصت های جدیدی پیش روی شما قرار می‌گیرد. با استراتژی و برنامه‌ریزی مناسب خرده‌فروشان می‌توانند راهی موثر، برای انتخاب محصول و واردات کالا پیدا کنند. به طور کلی واردات از چین به دلیل هزینه‌های پایین، برای بسیاری از شرکت‌ها و کسب و کارها جذاب و سودآور است ولی برای موفقیت در این زمینه و انتخاب پررنگ‌ترین کالاهای چینی برای واردات به ایران، باید ابتدا بازار و نیازهای مشتریان خود را به دقت بررسی کرده و پس از آن، با توجه به ویژگی‌های محصولات، قیمت و شرایط بازار، انتخاب صحیحی انجام داد. شرکت سپاهان همراه با بیش از 26 سال سابقه در زمینه واردات کالا از چین، همراهی مطمئن در این فرایند در کنار شما خواهد بود.

سؤالات متداول

بهترین کالا برای واردات از چین را چطور پیدا کنیم؟

شما می‌توانید در این مطلب نمونه‌هایی از بهترین کالاها را مشاهده کنید. برای پیدا کردن دقیق‌تر می‌توانید از اینجا شروع کنید تا جست‌وجوی بهتری در سایت‌هایی مثل علی‌بابا چین داشته باشید.

چگونه تامین‌کنندگان چینی را پیدا نماییم؟

بهترین راه برای پیدا کردن تامین‌کننده چینی استفاده از وب‌سایت‌های مید-این-چاینا، گلوبال سورس و علی‌بابا است.

آیا تامین‌کنندگان چینی قابل اعتماد هستند؟

تامین‌کننده قابل اعتماد حتی از طریق سایت‌های عمده فروشی قابل دستیابی هستند. البته باید تجربه کافی داشته باشید. سپاهان همراه با کمترین هزینه، منبع‌یابی را برای شما انجام می‌دهد.

آیا راهی برای مطمئن شدن از کیفیت کالا وجود دارد؟

بازرسی در مبدا از دیگر خدمات سپاهان همراه است. می‌توانید بازرسی کیفی و کمی در کشور چین از کالا داشته باشید.

4.2/5 - (54 امتیاز)

31 پاسخ

  1. بسیار ازتون ممنونم خیلی مطلب خوب و گویایی بود.از زحماتتون خیلی ممنونم

    1. سلام
      بسیار خرسندیم از اینکه این مقاله مورد توجه‌ شما قرار گرفت.

    2. سلام وقت به خیر. ازسایت خوبتون بسیار تشکر میکنم و از دوستانی که درسپاهان همراه فعالیت دارند تشکر ویژه میکنم. خسته نباشید. خداقوت. دست مارو هم بگیرید.

  2. چقدر زيبا به اين مسئله پرداختيد
    اين موضوع دغدغه من به عنوان يك تاجر تازه كار بوده و هست

    1. سلام دوست عزیز
      بنده می تونم با شما تماس داشته باشم ؟
      چند دقیقه کوتاه
      من هم به تازگی می خوام وارد تجارت بشم

    1. سلام
      خوشحالیم که این مقاله مورد پسندتون قرار گرفت.

  3. محمد هستم و اخیرا بازنشسته شده ام میخواهم در امر واردات وصادرات قعالیت نمایم .نیاز به راهنمایی دارم از کجا و چگونه شروع کنم.با تشکر

    1. سلام
      وقتتون بخیر
      برای شروع فعالیت در امر واردات شما می توانید با همکاران ما تماس برقرار کنید 02162015000

  4. واقعا عالی …چطور می شه کمی بیشتر راهنمایم کنین میخوام در امر واردات فعالیت کنم.ولی کمی به راهنمایی نیاز دارم .ممنون ازشما عزیزان

  5. سلام خسته نباشید
    با سرمایه کم در حد 100 یا 200 دلار هم کار میکنید یا خیر ؟

    1. با این رقم برای ما کالایی وجود نداره که بشه وارد کرد.

  6. سلام خسته نباشید
    من چند ماهی است کارت بازرگانی گرفتم میخوستم در امر صادرات و واردات فعالیت نمایم ولی سرمایه زیادی ندارم .نیاز به راهنمایی دارم از کجا و چگونه شروع کنم.با تشکر

  7. سلام حامد هستم میخاستم بدونم حد اقل سرمایه برای شروع به کار واردات چقدر است ممنون میشم یه کم توضیح بدید

  8. سلام و خسته نباشید
    میشه لطف کنین بگین حداقل سرمایه که بخواهیم برای شروع جنس بیاریم چقدر هست
    ممنون

    1. واردات جنس چینی بستگی به نوع کالا داره. ممکنه با 5 هزار دلار هم بتونید شروع کنید.

  9. سلام بر شما
    ممنون از مقاله خوبتون
    حداقل سرمایه مورد نیاز برای شروع یک تجارت کوچک در یکی از همین زمینه ها چقدر است ؟

    1. سلام و ممنون از توجه شما، بستگی به کالایی که وارد می‌کنید داره. از لحاظ تئوری شما می‌تونید از چندصد دلار هم شروع کنید.

  10. با درود فراوان بین چند تا سایت که وادرات را دنبال میکردم سایت شما بسیار کاملتر و شفاف تر به مسله واردات پرداخته ادب حکم میکنم‌ که قدردان زحمات شما عزیزان باشیم پاینده و بر قرار باشین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *