در این مقاله قصد داریم کالاهای پرسود وارداتی که بازرگانان میتوانند با هدف گذاری صحیح و سرمایه گذاری مناسب از کشور چین وارد کنند را بررسی کنیم. این مقاله بر اساس تجربه و اطلاعات جمعآوری شده مشتریان سپاهان همراه در حوره خرید از چین و سودآوری کالاهای مربوطه در دو سال اخیر تهیه شده است.
با پیشرفت فناوری و تکنولوژی در سراسر دنیا، امکان دسترسی خردهفروشان به تولیدکنندگان جهانی در طیفهای گستردهای از محصولات در مارکها و مدلهای مختلف مهیا شده است. از همین رو امکان دارد علاقهمندان به تجارت با چین با ابهاماتی در این زمینه، مواجه شوند.
- چه کالاهایی را برای واردات از چین انتخاب کنیم؟
- چگونه تامینکنندگان چینی را پیدا نماییم؟
- آیا تامینکنندگان چینی قابل اعتماد هستند؟
- آیا راهی برای مطمئن شدن از کیفیت کالا وجود دارد؟
- از کدام سایتهای چینی خرید کنیم؟
- قوانین و رویههای واردات از چین چگونه است؟
بیشتر بخوانید: خرید از علی بابا
یکی از مهمترین شاخصهای واردات از سراسر جهان توجه به دو گزینه زمان و هزینه است. چین به عنوان تولیدکننده عمده کالاهای روتین، منحصر به فرد و ارزان میتواند، یکی از گزینههای سودآور در امر صادرات کالاها نیز باشد.
با توجه به پیشرفت بازارهای جهانی به صورت آنلاین، میتوان مستقیماً از بزرگترین بازارهای آنلاین و سایتهای معتبر جهانی نظیر ” Alibaba و “Made in china ” با کیفیت مورد نظر، تعداد، ابعاد مختلف به صورت عمده و یا نمونه (سمپل) به راحتی سفارش داد.
+۹ کالاهای پرسود برای واردات
در ادامه تفاوت قیمت عمده فروشی خرده فروشی کالاهای پرسود را با در نظر گرفتین میانگینی از چند مدل و برند گوناگون بیان میکنیم. شایان ذکر است قیمتها تخمینی بوده و بر اساس میانگین خریدو تحلیل دادهها از روی وبسیات علی بابا و علی اکسپرس و .. صورت پذیرفته است.
۱-شارژرهای تلفن بیسیم
- قیمت عمده فروشی: 16.29-10.90 دلار برای 100 واحد
- قیمت خرده فروشی معمولی: 6-16 دلار
این شارژر چندکاره راحتی بیشتری همراه با صرفهجویی بیشتر را برای کاربران فراهم کرده است. همین امر باعث محبوبیت بیشتر این شارژرهای تلفن بیسیم شده است. تقاضای فراوان این محصول به علت سازگاری هر مارکی از گوشیهای همراه با شارژرهای بیسیم است.
۲-ساعتهای هوشند ورزشی
- قیمت عمده فروشی: 811 دلار برای 100 عدد
- قیمت خرده فروشی معمولی: 19.99 دلار
وقتی صحبت از ساعتهای هوشمند میکنیم، اکثر افراد به دنبال مارک و یا برند نیستند و بیشتر از هرچیز کارایی و عملکرد این نوع کالاها برای افراد مهم است. این ساعتها در شکلها و اندازههای مختلف بوده و با قیمت بسیار کمی به فروش میرسند. چین کشور پیشرو در زمینه تولید ساعتهای هوشمند باکیفیت و هزینه بسیار پایین است و یکی از کالاهای پرسود وارداتی هست که تجار به آن توجه ویژهای دارند.
۳-زنگ درب ویدئویی
- قیمت عمده فروشی: 2100 دلار برای 100 واحد
- قیمت خرده فروشی معمولی: 59.98 دلار
زنگهایی که مشابه دوربین امنیتی هستند و میتوانند به اینترنت متصل شوند. این دوربینها قابلیت مشاهده در تلفنهای همراه را دارا بوده و از حیث اینکه این کالاها نسبتاً جدیدی هستند، دستیابی با قیمت عمدهفروشی به آنها بسیار مقرون به صرفهتر است. همین دلایل باعث رقابتی شدن این نوع زنگها با هزینههای مشابه میشود.
4-دوربین های امنیتی با IP
- قیمت عمده فروشی: 1400دلار برای 100 واحد
- قیمت خرده فروشی معمولی: 26 دلار
یکی دیگر از پرسودترین کالاهای وارداتی دوربینهای امنیتی است که به دلیل ویژگیهای منحصر به فرد IP مورد نظردوربینهای امنیتی، شما میتوانید با گوشیهای همراه خود به مکانهای مختلفی را نظارت داشته باشید و به طور آنلاین مکانهای مورد نظر را زیر نظر بگیرید.
5-دوربینهای دیجیتال
- قیمت عمده فروشی: 1600 دلار برای 100 واحد
- قیمت خرده فروشی معمولی: 49.99 دلار
این نوع از دوربینها در اکثر اسباببازی فروشیها برای سنین مختلفی یافت میشود و طرفداران خاص خود را دارد. تولیدکنندگان چینی میتوانند با هزینههای بسیار مناسبی در اندازهها و مدلهای مختلف با کیفیت و ویژگیهای مشابه این نوع کالا را ارائه کنند.
6- چراغ های LED برای سلفی (رینگ لایت)
- قیمت عمده فروشی: 120 دلار برای 100 واحد
- قیمت خرده فروشی معمول: 13.99 دلار
افزایش فضای مجازی خصوصاً اینستاگرام، برهیچ کسی پوشیده نیست و این محبوبیت نیازمند بالا بردن کیفیت عکس ها و فیلمها است. مشتریانی که نیازمند این نوع محصولات هستند، با داشتن این محصول به راحتی میتوانند به هدف خود دست یابند. واردات رینگ لایت که یکی از پرسودترین کالاهای وارداتی از چین است که بسیاری از بازرگانان به آن توجه ویژه ای دارند.
7-اسپیکرهای هوشمند
- قیمت عمده فروشی: 900 دلار برای 100واحد
- قیمت خرده فروشی معمولی:99 دلار
این اسپیکرها ویژگیهایی مشابه تلفنهای همراه شما را ارائه میدهند. اسپیکرهایی که قابلیت پخش هر نوع موزیک، پادکست و… به وسیله اینترنت را دارند و با بلوتوث، کابل اتصال و… میتوان به این اسپیکرهای هوشمند وصل شد. مارکهای معروف این نوع از محصولات قیمت بسیار بالایی دارند. اما با تولید عمده تامینکنندگان چینی با همان ویژگیها میتوان با قیمت مطلوب میتوان این اسپیکرها را تهیه نمود. به همین دلیل اسپیکرها یکی از پرسود ترین کالاها برای واردات از چین است.
8- لوازم جانبی موبایل
تنوع بسیار محصولات جانبی موبایل باعث شده که یکی از کالاهای پرسود وارداتی باشد و تجار ایرانی به میزان زیادی از گلس، قاب و کیسهای متنوع، شارژر، هندزفری و… را در مدلها و برندهای مختلف از کشور چین تهیه نمایند.
شرکت بازرگانی سپاهان همراه از سال 1376 با در دست داشتن 60% از لجستیک و واردات لوازم جانبی موبایل و داشتن دپارتمانهایی مختص این امر توانسته است، نیازهای متنوع تجار ایرانی را در اکثر شهرهای ایران برآورده سازد.
بیشتر بخوانید: خرید عمده لوازم جانبی موبایل
9-لوازم الکترونیکی
تجارت در زمینه لوازم و قطعات الکترونیکی و استفاده آنها در طیفهای گسترده باعث شده در حوزه تجارت جهانی کشور چین در جایگاه برتری نسبت به رقبای خود قرار گیرد.
چند نکته مهم برای واردات کالاهای پرسود
- برای فروشش محصولی را انتخاب کنید که در بازار فروش شهر و یا کشور خود، پرتقاضا است.
- تحقیقات رمز موفقیت شروع یک تجربه جدید است.
- تامین کننده مناسب را انتخاب نمایید.
- روش حمل و نقل مناسب را انتخاب نمایید.( هوایی،دریایی،اکسپرس)
نکات زیر را برای واردات از چین فراموش نکنید:
پتانسیل واردات کالا از چین بر هیچ کسی پوشیده نیست، با این وجود واردات برای مبتدیان و افرادی که به تازگی قصد انجام این کار را دارند کار سادهای نیست. در صورت نادیده گرفتن قوانین و رویههای کشور چین نه تنها نمیتوان به سودآوری رسید، بلکه زیان غیرقابل جبرانی هم باید متقبل شد.
بازرگانی سپاهان همراه با تکیه بر کارشناسان مجرب در زمینه خرید و سورسینگ، اعتبارسنجی، حمل و نقل و… میتواند کمک شایانی به شرکتهای تولیدی، شرکتهایی که نیازمند قطعات خاص در زمینه کاری خود هستند و همچنین علاقه مندان به تجارت با چین انجام دهد. با همراهی این شرکت نگران خرید، انتقال حواله ارزی، اعتماد به تامین کنندگان چینی، بازرسی و لجستیک و ترخیص کالای خود نخواهید بود.
بیشترین ردیف کالا وارداتی پر سود سال ۹۸
ما در این قسمت به معرفی ۱۰ ردیف کالا وارداتی پر سود می پردازیم:
- غلات: ۳٫۶ میلیارد دلار آمریکا (۱۳٫۲٪) از کل واردات
- ماشین آلات از جمله رایانه: ۳٫۵ میلیارد دلار (۱۳٪)
- ماشین آلات برق، تجهیزات: ۲٫۱ میلیارد دلار (۷٫۸٪)
- دستگاه های نوری، فنی و پزشکی: ۱٫۳ میلیارد دلار (۴٫۹٪)
- مواد شیمیایی آلی: ۱٫۳ میلیارد دلار (۴٫۶٪)
- داروسازی: ۱٫۱ میلیارد دلار (۴٫۲٪)
- بذر روغن: ۱ میلیارد دلار (۳٫۸٪)
- ضایعات صنایع غذایی، علوفه دامی: ۹۲۲٫۶ میلیون دلار (۳٫۴٪)
- پلاستیک، محصولات پلاستیکی: ۹۱۱٫۲ میلیون دلار (۳٫۴٪)
- چربی های حیوانی، گیاهی، روغن، واکس: ۸۱۷٫۳ میلیون دلار (۳٪)
در یک تقسیم بندی، کالاها را می توان به سه دسته زیر طبقه بندی نمود:
- کالاهای سرمایهای ( مستقیما برای تولید کالاها بکار می رود)
- کالاهای واسطهای ( کالاهایی که در فرآیند تولید بکار می رود)
- کالاهای مصرفی ( تامین نیازهای مصرفی خانوارها)
این طبقه بندی ( OEC ) بیشتر در تحلیلهای بررسی اقتصاد کشور کاربرد دارد. برای مثال می توان پی برد که سمت و سوی واردات بسوی مصرفی شدن پیش می رود یا بسوی واردات کالاهای سرمایهای به هر حال برای واردات کالا دانستن موارد ذیل میتواند واردکننده را در انتخاب نوع کالا راهنمایی کند
بیشتر بخوانید: آمار واردات ایران در سال ۹۸
مراحل واردات کالا به کشور
در برخی کشورها به دلیل عدم وجود شرایط کافی و نیروی کار متخصص برای تولید برخی کالاها و تکنولوژی های خاص کمبودهایی وجود دارد. از همین رو بخش خصوص و دولتی واردات کالا را بهترین گزینه می دانند. واردات کالا مراحل بسیاری دارد و کسانی که علاقه مند به فعالیت در این حوزه هستند می بایست قدم به قدم تمامی مراحل را به انجام برسانند.
در نگاهی اجمالی مراحل واردات کالا از قرار زیر است:
- شناخت کالای هدف
- شناخت تولید کننده اصلی و مطمئن
- بررسی و بازرسی کمی و کیفی کالا
- ارتباط با تامین کننده
- انجام امور گمرگی و تشریفات قانونی واردات کالا
- محاسبه هزینههای ورودی و تعرفه ها
- وجود کارت بازرگانی معتبر و مرتبط
- دریافت مجوزهای مورد نیاز برای هر گونه کالا
- پرداخت هزینه ها به شرکت تولید کننده
- خرید کالا از تامین کننده و ارسال به مقصد مورد نظر
- انجام مراحل ترخیص کالا
- ثبت اظهارنامه برای ترخیص
- بررسی سلامت و تحویل کالا
- پرداخت مالیات و عوارض
- ارائه مدارک مورد نیاز
- پرداخت هزینه ترخیص کالا
- دریافت کالا در مقصد
بیشتر بخوانید: مراحل واردات کالا
حرف آخر:
هرچه زمان میگذرد محصولات سودآور بیشماری برای واردات از کشور چین وجود دارد و فرصت های جدیدی پیش روی شما قرار میگیرد. با استراتژی و برنامهریزی مناسب خردهفروشان میتوانند راهی موثر، برای انتخاب محصول و واردات کالا پیدا کنند.
نویسنده : ویدا مدرس
10 پاسخ
بسیار ازتون ممنونم خیلی مطلب خوب و گویایی بود.از زحماتتون خیلی ممنونم
سلام
بسیار خرسندیم از اینکه این مقاله مورد توجه شما قرار گرفت.
چقدر زيبا به اين مسئله پرداختيد
اين موضوع دغدغه من به عنوان يك تاجر تازه كار بوده و هست
سلام
ممنون از لطفتون
سلام دوست عزیز
بنده می تونم با شما تماس داشته باشم ؟
چند دقیقه کوتاه
من هم به تازگی می خوام وارد تجارت بشم
09133101108
سلام
لطفا با شماره ۰۲۱۶۲۰۱۵۲۵۲ تماس برقرار کنید.
کاملا کاربردی و خوب
سلام
خوشحالیم که این مقاله مورد پسندتون قرار گرفت.
محمد هستم و اخیرا بازنشسته شده ام میخواهم در امر واردات وصادرات قعالیت نمایم .نیاز به راهنمایی دارم از کجا و چگونه شروع کنم.با تشکر
سلام
وقتتون بخیر
برای شروع فعالیت در امر واردات شما می توانید با همکاران ما تماس برقرار کنید ۰۲۱۶۲۰۱۵۲۷۰