کسب درآمد دلاری از علی‌بابا و علی‌اکسپرس

درامد-دلاری-علی-بابا

آنچه در این مطلب خواهید خواند

علی‌بابا و علی‌اکسپرس دو پلتفرم زیرمجموعه گروه علی‌بابا هستند و امروزه نقشی مهم و جهانی برای خرید از چین ایفا می‌کنند. گروه علی‌بابا یکی از پیشروترین تجارت‌های دنیای خرده‌فروشی آنلاین است. علی‌بابا و علی اکسپرس با یکدیگر تفاوت‌هایی دارند اما بااین‌حال، هر دوی آن‌ها می‌توانند برای کسب درآمد دلاری مثمر به ثمر باشند. در این مطلب به چگونگی کسب درآمد دلاری از علی‌بابا و علی اکسپرس پرداختیم.

درآمد دلاری با علی‌بابا و علی اکسپرس

شیوه کسب درآمد دلاری از علی‌بابا و علی اکسپرس دراپ‌شیپینگ است. امروزه افراد زیادی در سراسر دنیا از طریق دراپ‌شیپینگ به درآمدهای بالایی دست یافته‌اند. اما دراپ‌شیپینگ چیست؟

دراپ‌شیپینگ روشی است که در طی آن، فروشنده به‌جای آنکه کالا را از انبار خود به فروش برساند، از شخص یا فروشگاه دیگری خریداری کرده و به دست مشتری می‌رساند. راه دیگری که در ایران هم بسیار رواج یافته است، معرفی محصولات موجود در علی‌بابا و نهایتاً فروش آن به مصرف‌کننده نهایی در ایران است. این روش نیز در ادامه مطلب توضیح داده خواهد شد.

دراپ‌شیپینگ در علی اکسپرس

عموماً افرادی که به‌تازگی فعالیت دراپ‌شیپینگ خود را آغاز کرده‌اند، به‌این‌علت که علی اکسپرس برای سفارش‌های خرده‌ مناسب‌تر است، به علی اکسپرس روی می‌آورند.

دراپ‌شیپرها برای انتخاب محصولات مناسب برای وب‌سایت خود از علی اکسپرس خرید می‌کنند، اما تا زمانی که شخصی در وب‌سایت سفارشی ندهد، در واقع چیزی از تأمین‌کنندگان نمی‌خرند. بعد از ثبت سفارش مشتری، دراپ‌شیپر سفارش را برای تأمین‌کننده ارسال می‌کند و تأمین‌کننده مستقیماً محصولات را برای خریدار ارسال می‌کند، نه برای دراپ‌شیپر.

دراپ‌شیپینگ در علی‌بابا

علی‌بابا برای عمده‌فروشی مناسب‌تر است و کارمزد پایین‌تری هم دارد و به همین علت، دراپ‌شیپرهایی که تمایل دارند سفارش‌های عمده از مشتریان خود بگیرند، به سراغ علی‌بابا می‌‌روند.

مسئله‌ای که برای دراپ‌شیپرهای ایرانی پیش می‌آید، تحریم‌های بین‌المللی کاربران و فروشندگان ایرانی است. به همین علت، شرکت‌های واسطه‌ای همچون سپاهان همراه آماده خدمت‌رسانی به شما تجار گرامی‌ هستند. چه در مراحل پرداخت و چه در مراحل ترخیص و تحویل کالا به مشتری.

خرید از علی‌بابا و صادرات مجدد با سپاهان همراه

یک روش دیگر که اخیراً به دلیل تحریم‌هایی که بر ایران تحمیل شده موردتوجه تاجران و خریداران ایرانی قرار گرفته است، خرید عمده محصولات موردنظر از علی‌بابا و علی اکسپرس، واردات آن‌ها به دبی، بسته‌بندی و در صورت نیاز ریبرندینگ و صادرات مجدد آن‌ها به مقصد موردنظر است. به‌عنوان‌مثال حتی یک ناخن‌گیر هم می‌تواند منبع کسب درآمد دلاری شما شود. تاجرانی هستند که ناخن‌گیر به طور عمده از علی‌بابا می‌‌خرند و پس از بسته‌بندی، صادرات مجدد می‌کنند و درآمد دلاری بالایی کسب می‌کنند.

شرکت سپاهان همراه با بیش از 25 سال سابقه تجاری با کشور چین و دارابودن دفاتر فعال در گوانگژو، شنژن و دبی، می‌تواند در مسیر خرید از علی‌بابا و صادرات مجدد برای کسب درآمد دلاری از علی‌بابا و علی اکسپرس به شما یاری برساند.

چگونه در علی‌بابا و علی اکسپرس پرداخت کنیم؟

حال به مرحله خرید از علی‌بابا و علی اکسپرس می‌رسیم. روش خرید از علی‌بابا و علی اکسپرس و شرایط پرداخت آن به چند بخش قابل تقسیم است. این چند بخش به شرح زیر هستند:

انتقال بانکی: انتقال و حواله بانکی برای خریداران و به‌خصوص خریداران ایرانی به علت تحریم‌های بانکی گزینه پرخطری است. اگر قصد معامله با تأمین‌کننده‌ای جدید یا ناشناخته در علی‌بابا و علی اکسپرس دارید، این روش را توصیه نمی‌کنیم.

اعتبارنامه: روش پرداخت اعتبارنامه روش نسبتاً ایمن و مطمئنی است. اعتبارنامه امکان انتخاب هم از طرف خریدار و هم از طرف تأمین‌کننده دارد و برای سفارش‌های بیش از ۲۰ هزار دلار مناسب است و پیشنهاد می‌کنیم.

وسترن یونیون: وسترن یونیون روش پرداخت خطرناکی است و آن را توصیه نمی‌کنیم مگر اینکه پرداخت به طور کامل توسط سند تضمینی محافظت شود. به‌خاطر داشته باشید که چنانچه قصد خرید از علی‌بابا و علی اکسپرس دارید، تنها زمانی از این روش استفاده کنید که از یک فروشنده معتبر و مطمئن خرید می‌کنید.

پی پال: روش پرداخت پی‌پال یکی از گزینه‌های پرطرف‌دار پرداخت است و اکثر خریداران بین‌المللی علی‌بابا و علی اکسپرس به علت مطمئن و ایمن بودن از این روش استفاده می‌کنند. بااین‌وجود این روش پرداخت معایبی از جمله پرداخت مالیات بالا نیز دارد و درعین‌حال در تمام کشورهای جهان قابل‌استفاده نیست.

سند تضمینی: این روش برای مشتریان علی‌بابا روش مطمئنی است. زیرا سطح محافظت بالایی از خریدار به عمل می‌آورد. در این روش، پرداخت توسط شخص ثالث انجام می‌گیرد و پس از تأیید نهایی خریدار پس از تحویل گرفتن محصول، مبلغ پرداختی به تأمین‌کننده انتقال می‌‌یابد.

3.7/5 - (11 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *