و اما چرا چین؟
مراحل واردات از چین
انتخاب تامین کننده در چین
بعد از اینکه کالای مورد نظر خود را انتخاب کردید نیاز است فروشنده ای قابل اعتماد پیدا کنید . می توانید مستقیم از تولیدکننده خرید کنید و به واسطه مراجعه کنید . با استفاده از اینترنت می توان با فروشنده ها ارتباط برقرار کرد ولی ملاقات حضوری را به شما پیشنهاد می کنیم . بهتر است به کشور چین سفر کنید و فروشنده ها را مورد ارزیابی قرار دهید . درباره شرکت تحقیق کنید و اطلاعات خود را درباره آنها و فعالیت شان افزایش دهید ، سپس با آنها ملاقات حضوری داشته و صحبت کنید. می توانید برای اطمینان مقداری از محصولات آن ها را به عنوان نمونه برای بررسی کیفیت کارهایشان بخرید . با وجود اینکه متحمل هزینه معامله اضافی می شوید ، ولی این روش بسیار خوبی برای ارزیابی فروشنده و نحوه کار وی خواه بود . بعد از بررسی همه مراحل اگر فروشنده با عملکرد صحیح و دقیق خود را به شما معرفی کرد می توانید برای معاملات بزرگ تر به او اعتماد کنید.
مرحله بعد تحقیق در مورد هزینه های حمل و نقل است . هزینه حمل و نقل شامل موارد زیر می باشد:
- هزینههای فوب ( FOB ، تحویل کالا بر روی کشتی)
- هزینههای انتقال توسط شرکتهای حمل و نقل
- تعرفههای گمرکی
- هزینههای حمل و نقل داخلی
- هزینههای خدمات مانند بازرسی، نمایندگیها و …
برای مشورت در این زمینه نیز می توانید با شرکت سپاهان همراه تماس بگیرد و با از آن ها مشوت بگیرید .
حداقل سرمایه برای واردات از چین
حداقل سرمایه مورد نیاز برای واردات کالا ، به گروه کالایی که در آن فعال هستید ، بستگی دارد . برای مثال برخی از گروه کالاها هستند که با رقمی در حدود ۱۰ میلیون تومان می توان برای خرید عمده آن ها جهت واردات اقدام کرد. اما برخی از کالاها از دسته کالاهای ارزشمند بوده و به مراتب قیمت های بالاتری دارند و امکان دارد خرید یک عدد از این کالاها رقمی در حدود ۱۰۰ میلیون تومان یا بیشتر را به خود اختصاص دهد . این عدد در واقع تعیین کننده حداقل سرمایه ، برای واردات کالا و یا گروه کالایی است که در آن فعالیت می کنید .
اگر سرمایه کمی دارید و به فکر واردات از چین هستید، به خوبی تحقیق و بررسی کنید چرا که با سرمایه کم اگر تجارتی که در پیش گرفته اید سودی نداشته باشد ، امکان دارد خیلی ضرر کنید . پس نیاز است که بدانید چگونه و از چه طریق و چه کالایی را از چین وارد کنید تا ریسک واردات از چین کاهش یابد .
برای یافتن راه حل و راهنمایی می توانید از بازگانی سپاهان کمک بگیرید . این بازرگانی در چین دفتر بازرگانی و کادر مجرب شامل مترجم , کارشناسان ارسال حوالجات ارزی , کارشناسان ترخیص کالا از گمرک و حمل و نقل دارد که برای انجام کارها در ایران و در چین مستقر هستند .
چند توصیه برای واردات از چین
- اگر برایتان میسر است از کارخانه مورد نظر بازدیدی داشته باشید.
- در نظر داشته باشید، تاخیر در تحویل و احتمال بالاتر رفتن هزینه حمل و نقل را در پی خواهد داشت.
- آییننامههای وارداتی را برررسی کنید و با کارگذاران دولتی در این زمینه آشنا شوید.
- با کمک یک شرکت بازرسی کیفیت محصول را کنترل کنید.
- کلیه سوابق و اسناد معاملهها شامل اسناد حمل و نقل و برگه ترخیص گمرک را نگهداری کنید.
- بعد از دریافت محموله را بررسی کنید تا مشکلی نداشته باشد.
برای واردات از چین نیاز به تیمی قوی برای پشتیبانی در زمینه بازگانی دارید تا بتوان ریسک این کار را کم کرد. برای اطلاعات بیشتر از نحوه ی ورود کالا از چین و هماهنگی تمامی مراحل همچنین برای یادگیری و اطلاعات بیشتر پیرامون واردات از چین می توانید با شرکت سپاهان همراه تماس بگیرید. این شرکت به شما مشاوره می دهد و در تمامی مراحل گام به گام با شما همراه خواهد بود.
لیست کالاهای وارداتی از چین
بر اساس گزارش سازمان OEC میزان واردات ایران از چین در سال ۲۰۱۸ حدودا ۱۴ بیلیون دلار بوده است . بیشترین دسته کالاهای وارداتی از چین به ترتیب زیر بوده است:
- ماشین آلات
- حمل و نقل
- فلزات
- منسوجات
- مواد شیمیایی
- پلاستیک و لاستیک
و…
برای مشاهده و اطلاع دقیق از مقدار واردات هر یک از کالا ها از چین شما می توانید از جدول زیر استفاده کنید، برای بررسی بیشتر شما می توانید از تنظیمات این جدول که بصورت یک آیکن در سمت راست وجود دارد استفاده کنید.
صادرات و واردات چین
شروع یک تجارت در ابتدای امر، برای کارآفرینان و سرمایه گذاران دارای گزینه های مختلفی است و آن ها باید عواملی نظیر هزینه تولید و عرضه ارزان به بازار های جهانی، مقرون به صرفه بودن و نرخ مطلوب بازگشت سرمایه را در نظر بگیرند. بررسی این موارد برای ایشان می تواند نگران کننده باشد. در حوزه بازرگانی خارجی و تجارت بین المللی و صادرات و واردات و حمل بین المللی، کمتر کسی است که از حضور موثر و عمده کشور چین مطلع نباشد.
سوال اصلی اینجاست که چگونه اقتصاد چین طی سال های گذشته محرک اصلی رشد اقتصادی جهان شده است؟ در این مقاله قصد داریم سوالات زیر را پاسخ داده و تحلیل کنیم.
- چگونه چین به بزرگترین کشور های صادر کننده انواع کالاها به سراسر جهان تبدیل شده است؟
- بیشترین صادرات چین به کدام کشور ها است؟
- صادرات کشور چین به ایران بیشتر شامل کدام کالاها است؟
- چگونه چین همه کالا ها را ارزان تولید و صادر می کند؟
- آیا آمریکا و چین با وجود رقابت شدید در بازار بین المللی، تجارت متقابل هم دارند؟
- برای دست یابی به پاسخ سوالات بالا و اطلاعات بیشتر شما میتوانید به مقاله ای که ما در زمینه واردات و صادرات از چین گرداوری کردیم را مطالعه کنید.
کدام محصولات از چین وارد می شود؟
کالاهای اصلی وارداتی از چین شامل ساعت دیواری و ساعت مچی ، آلات موسیقی ، اسباب بازی ، وسایل ورزشی ، وسایل خانه ، تشک ، پلاستیک ، ماشین آلات الکتریکی، تجهیزات الکترونیکی (مانند لوازم جانبی گوشی ، کامپیوتر و….) مواد شیمیایی ، اقلام آهن و فولاد ، کودها ، سوخت معدنی و فلزات است
رشد اقتصادی در چین
در باب رشد اقتصادی چین می توان به موارد بسیار تاثیر گذاری نظیر سرمایه انسانی و فن آوری اشاره کرد. در واقع ترکیب نیروی کار به همراه مواد اولیه و سرمایه منجر به افزایش بازده اقتصادی خواهد شد. کشور چین بوسیله این الگوریتم به رشد اقتصادی خود کمک به سزایی کرده است. نمونه بارز این رشد، برند هوآوی است که با داشتن ۲۰% از سهم بازار، به عنوان با ارزش ترین برند جهان در سال ۲۰۱۹ و در مقام دوم پس از سامسونگ قرار گرفته است.
ممنون از مطلب عالیتون مخصوصا اون نمودار آنلان که واردات مستقیم از چین رو نشون میداد.
ممنون
با سلام. در حال تحقیق روی سرمایه گذاری برای واردات پارچه باکیفیت تا مبلغ حدود ۲۰۰ تومان هستم. به چه صورت امکان کمک و راهنمایی بنده در این زمینه و دارید؟
سلام
برای مشاوره راجع به واردات میتوانید با شماره ۰۲۱۶۲۰۱۵۲۵۲ تماس بگیرید.