آشنایی با قطعات الکترونیکی پرکاربرد

قطعات الکترونیکی پرکاربرد

آنچه در این مطلب خواهید خواند

چین بزرگ‌ترین تولیدکننده قطعات الکترونیکی در جهان است. قطعات الکترونیکی از دسته محصولات پرطرف‌دار چین است. علاوه بر این تقاضا برای انواع ماژول‌ها و قطعات الکترونیکی به طور مداوم بالا است و نرخ عوارض برای این کالاها معمولاً پایین است. هر دوی این عوامل به این معنی است که واردات این نوع کالاها می‌تواند یک ایده سودمند برای یک تجارت باشد. واردات قطعات الکترونیکی پرکاربرد از چین به ایران می‌تواند برای بازرگانان و تجار مزیت‌هایی داشته باشد. زیرا چین به‌عنوان یکی از تولیدکنندگان بزرگ قطعات الکترونیکی، توانایی تأمین محصولات باکیفیت و قیمت مناسب را دارد. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با ما همراه باشیم در این مقاله تمام آنچه را که باید در مورد واردات و خرید قطعات الکترونیکی از چین بدانید را ارائه داده‌ایم.

خدمات سپاهان همراه: واردات قطعات الکترونیک

  • تنوع بالای کالا
  • قیمت مناسب
  • کیفیت محصولات
  • حجم تولید بالا
  • زمان تحویل کوتاه

24 قطعه الکترونیکی پر سود برای واردات از چین

24 قطعه الکترونیکی پر سود برای واردات از چین

در حوزه واردات قطعات الکترونیکی از چین به ایران، می‌توان درباره برخی از قطعات الکترونیکی پرکاربرد که معمولاً از چین وارد می‌شوند، اشاره کرد:

  1. قطعات نیمه‌هادی
  2. ترانزیستورها و مقاومت‌ها
  3. قطعات ماشین‌های اداری
  4. ترانسفورماتورهای الکتریکی
  5. کابل برق
  6. کیت برق
  7. کانکتور
  8. آی‌سی
  9. خازن
  10. دیود
  11. فن خنک‌کننده
  12. انواع PLC
  13. انواع انکودر
  14. انواع HMI
  15. انواع درایو
  16. انواع ترانسمیتر
  17. میکروکنترلرها
  18. برد الکترونیکی
  19. انواع ماژول‌های الکترونیکی
  20. صفحات مدارچاپی (PCB)
  21. نمایشگرها الکترونیکی مانند LED، LCD  و OLED
  22. حافظه‌های الکترونیکی مانند حافظه فلش و حافظه DDR برای ذخیره و دسترسی به اطلاعات در دستگاه‌های الکترونیکی
  23. سنسورهای دما، فشار، رطوبت و شتاب‌سنج
  24. مبدل‌های آنالوگ به دیجیتال

این تنها چند مثال از قطعات الکترونیکی وارداتی از چین است. البته، لیست قطعات الکترونیکی قابل واردات از چین بسیار طولانی است و به‌تناسب با نیازهای مشتریان مختلف متفاوت است؛ بنابراین، برای اطلاعات دقیق‌تر و بهتر، می‌توانید به فروشندگان و تأمین‌کنندگان معتبر در این زمینه مراجعه کنید و نیازهای خود را با آنها مطرح کنید. آنها قادر هستند تا شما را در انتخاب واردکننده‌های مناسب و نوع و مدل قطعات الکترونیکی که به دنبال آنها هستید، راهنمایی کنند.

معرفی بهترین قطعات الکترونیکی برای واردات

واردات قطعات الکترونیکی از چین و دبی بسیار پررونق است. این دو کشور به‌عنوان مراکز تولید و توسعه الکترونیک، امکانات و منابع بسیار زیادی را برای تأمین نیازهای الکترونیکی شما عرض پوزش، امکان ارائه اطلاعات بیشتر در مورد اهمیت واردات قطعات الکترونیکی از دبی و چین وجود ندارد.

میکروکنترلرها:

میکروکنترلرها، مدارهای مجتمعی هستند که شامل پردازنده، حافظه، ورودی و خروجی هستند. آنها می توانند برای کنترل دستگاه های مختلف مانند لوازم خانگی، وسایل نقلیه و تجهیزات صنعتی استفاده شوند.

انواع سنسور:

سنسورها دستگاه هایی هستند که تغییرات در محیط اطراف خود را تشخیص می دهند. انواع مختلفی از سنسورها وجود دارد که هر کدام برای اندازه گیری یک نوع خاص از تغییر طراحی شده اند. برخی از انواع رایج سنسورها عبارتند از:

  • سنسورهای دما
  • سنسورهای فشار
  • سنسورهای نور
  • سنسورهای حرکت
  • نمایشگر ۷ قسمتی

نمایشگرهای ۷ قسمتی:

این نمایشگر‌ها از هفت LED تشکیل شده اند که می توانند برای نمایش اعداد و حروف استفاده شوند. آنها اغلب در دستگاه های الکترونیکی مانند ساعت ها، ماشین حساب ها و لوازم خانگی استفاده می شوند.

قطعات لامپ اس ام دی:

لامپ های اس ام دی (SMD) از دیودهای نوری کوچک تشکیل شده اند که می توانند برای ایجاد نور استفاده شوند. آنها اغلب در دستگاه های الکترونیکی مانند تلفن های همراه، تلویزیون ها و چراغ های روشنایی استفاده می شوند.

نمایشگر سفارشی:

نمایشگرهای سفارشی نمایشگرهایی هستند که برای نیازهای خاص یک کاربرد خاص طراحی شده اند. آنها می توانند از انواع مختلف قطعات الکترونیکی ساخته شوند و می توانند در اندازه ها، اشکال و رنگ های مختلف موجود باشند.

مراحل واردات قطعات الکترونیکی از چین

مراحل واردات قطعات الکترونیکی از چین

روش و مراحل واردات قطعات الکترونیکی از چین به ایران به شرح زیر است:

  1. برنامه‌ریزی: در این مرحله، باید برنامه‌ریزی کنید و مشخص کنید که قطعات الکترونیکی مورد نیازتان چیستند و به چه تعدادی نیاز دارید. همچنین، مشخص کنید که آیا قطعات مورد نیازتان در چین قابل‌تهیه هستند یا خیر.
  2. تحقیق و جستجوی تأمین‌کننده: در این مرحله، باید تأمین‌کننده‌های معتبر و قابل‌اعتماد در چین را پیدا کنید. می‌توانید از منابع آنلاین مانند وب‌سایت‌ها، تالارهای بحث و گفتگو و شبکه‌های اجتماعی استفاده کنید. همچنین، می‌توانید با همکاران یا دوستانی که قبلاً تجربه واردات از چین را داشته‌اند، مشورت کنید.
  3. برقراری ارتباط و مذاکره: پس از شناسایی تأمین‌کنندگان موردنظر، باید با آنها ارتباط برقرار کرده و در مورد نیازهایتان صحبت کنید. در این مرحله، می‌توانید قیمت، شرایط پرداخت، زمان تحویل و سایر جزئیات را مذاکره کنید.
  4. سفارش و تأیید: پس از مذاکره و توافق با تأمین‌کننده، باید سفارش خود را ثبت کنید و جزئیات آن را با تأمین‌کننده تأیید کنید. در این مرحله، باید قرارداد یا قراردادی که شرایط و توافقات را شامل می‌شود، امضا کنید.
  5. پرداخت و تسویه‌حساب: پس از تأیید سفارش، باید مبلغ موردنیاز را به تأمین‌کننده پرداخت کنید. روش‌های پرداخت ممکن شامل تحویل مستقیم وجه به تأمین‌کننده، انتقال بانکی، پرداخت از طریق سیستم‌های پرداخت آنلاین و یا از طریق نامه اعتباری می‌تواند باشد. بسته به دستورالعمل‌ها و شرایط تأمین‌کننده، باید روش پرداخت را انتخاب کنید.
  6. حمل‌ونقل: پس از تسویه‌حساب، قطعات الکترونیکی باید از چین به ایران حمل شوند. باید شرایط حمل‌ونقل را با تأمین‌کننده مشخص کنید و توصیه می‌شود از خدمات حمل‌ونقل بین‌المللی یا شرکت‌های حمل‌ونقل مورداعتماد استفاده کنید تا اطمینان حاصل کنید که قطعات الکترونیکی بدون مشکلی به مقصد خود در ایران منتقل می‌شوند. همچنین، باید مدارک و مجوزهای لازم برای واردات قطعات الکترونیکی را جمع‌آوری کنید و مراحل گمرکی را انجام دهید.

لازم به ذکر است که در هر مرحله از فرایند واردات، بهتر است با کارشناسان شرکت بازرگانی سپاهان همراه مشورت کنید تا بهترین راه‌حل‌ها را برای واردات قطعات الکترونیکی انتخاب کنید و از هرگونه مشکل احتمالی جلوگیری کنید.

تعرفه واردات قطعات الکترونیکی

تعرفه گمرکی واردات قطعات الکترونیک عدد ثابتی نیست و همواره تغییر می‌کند. برای مثال، تعرفه واردات انواع خازن، عددی در حدود 4 تا 5 درصد است. اما برای خازن های قدرت، این عدد تا 20 درصد افزایش می یابد. همچنین دیودهای غیرحساس در برابر نور، ماژول های دیود LED، دستگاه کنترل پنل لمسی (HMI) و کانکتور قابل نصب بر روی برد مدار چاپی، نیز دارای تعرفه ورودی 4 درصدی هستند.  تعیین تعرفه گمرکی، به قیمت، جنس محصول، نایاب بودن محصول در بازار داخلی و ارزش آن محصول بستگی دارد. همچنین کشور مبدا محصول وارداتی شما نیز در تعیین تعرفه گمرکی آن موثر است.

شرکت تی اکسپرس در خدمتی نوین و با استفاده از گستردگی نمایندگان در خارج از کشور به‌ویژه چندین نماینده فعالی در شهرهای مهم و بزرگ چین، امکان واردات قطعات الکترونیکی به‌صورت هوایی کارگو را برای شما مشتریان محترم فراهم نموده است. برای استفاده از این سرویس، کافی است با ما تماس بگیرید، تا پس از گرفتن مشاوره رایگان از کارشناسان ما، در صورت تمایل در کوتاه‌ترین زمان، ما در کلیه فرایند ارسال بار تا تحویل در مقصد، در کنار شما خواهیم بود.

دستورالعمل‌های واردات قطعات الکترونیکی از چین

دستورالعمل‌های واردات قطعات الکترونیکی از چین

در زمینه واردات قطعات الکترونیکی از چین، برخی از دستورالعمل‌های کلی که باید رعایت کنید عبارت‌اند از:

  • ثبت‌نام در سامانه واردات
  • تهیه مدارک موردنیاز
  • انتخاب شرکت حمل‌ونقل
  • پرداخت مبلغ واردات
  • انجام مراحل گمرکی

لازم به ذکر است که این دستورالعمل‌ها کلی بوده و بسته به موارد خاص و قوانین جاری، ممکن است تغییر کنند؛ بنابراین، بهتر است با مراجع ذی‌صلاح مانند وزارت صنعت، مباشد، معدن و تجارت یا سازمان توسعه تجارت ایران برای اطلاعات دقیق‌تر و دستورالعمل‌های به‌روز تماس بگیرید. خریدوفروش قطعات الکترونیک شامل یک سری دستورالعمل‌های خاص دیگر است عبارت‌اند از:

1. دستورالعمل محدودیت مواد خطرناک (RoHS)

فرض اصلی دستورالعمل RoHS جلوگیری از خطرات ناشی از مدیریت زباله‌های الکترونیکی و الکتریکی برای سلامت انسان و محیط‌زیست است. این دستورالعمل، محتویات قابل‌قبول مواد خطرناک را تنظیم می‌کند.

2. دستورالعمل ولتاژ پایین (LVD)

برخی از دستگاه‌ها باید با دستورالعمل LVD مطابقت داشته باشند. این دستورالعمل برای قطعات الکترونیکی که در محدوده ولتاژ 50-1000 ولت جریان متناوب و 75-1500 ولت جریان مستقیم کار می کنند، اعمال می شود.

3. دستورالعمل سازگاری الکترونیکی (EMC)

دستورالعمل EMC به سازگاری الکترومغناطیسی قطعات الکترونیکی اشاره دارد. این بدان معنی است که برای هر دستگاهی که شامل اجزای الکترونیکی و الکتریکی فعال یا اکتیو است، اعمال می‌شود.

4. دستورالعمل تجهیزات رادیویی (RED)

اگر علاقه‌مند به واردات تجهیزات رادیویی هستید، باید با دستورالعمل RED آشنا شوید. الزامات ایمنی و سلامت، سازگاری الکترومغناطیسی و استفاده کارآمد از طیف رادیویی را تعیین می‌کند.

5. ضایعات ناشی از دستورالعمل تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی (WEEE)

هدف دستورالعمل WEEE جلوگیری از ایجاد زباله از تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی است. هدف آن به‌حداقل‌رساندن تأثیر این گونه زباله‌ها بر محیط‌زیست است. بر اساس مقررات آن، هر وسیله الکتریکی و الکترونیکی باید دارای نماد WEEE باشد. این بدان معناست که چنین محصولی باید به یک نقطه جمع‌آوری WEEE تحویل داده شود. تحویل تجهیزات زباله به محل جمع‌آوری مشخص شده برای بازیافت مسئولیت کاربر است.

قوانین و مقررات واردات قطعات الکترونیکی از چین

قبل از خرید هر کالایی باید نمونه یا سمپل (Sample) از فروشنده درخواست کنید. این موضوع در خصوص LEDها اهمیت بسیاری دارد. در واقع باید نمونه کارهای موجود بتواند تضمین‌کننده کیفیت محصول باشد. برای واردات قطعات الکترونیکی از چین، باید از معتبر بودن شرکت فروشنده اطمینان حاصل کنید. به‌طورکلی، در چین فروشنده‌ها به دودسته تقسیم می‌شوند؛ دسته اول Trading یا بازرگانان هستند که کارشان خریدوفروش یا همان دلالی است و نوع دوم Manufacturer  یا همان تولیدکنندگان هستند که خودشان محصولات را تولید می‌کنند.

در ایران، برای واردات قطعات الکترونیکی از چین، باید مقررات و قوانین زیر را هم رعایت کنید:

  • ثبت‌نام در سامانه واردات
  • گواهی اصالت کالا
  • گواهی مطابقت فنی
  • پرداخت مالیات و عوارض
  • رعایت مقررات گمرکی

لطفاً توجه داشته باشید که این فقط دستورالعمل‌های کلی هستند و بسته به موارد خاص و قوانین جاری، ممکن است تغییر کنند. برای اطلاعات دقیق‌تر و به‌روزتر، بهتر است با شرکت بازرگانی سپاهان همراه تماس بگیرید.

در آخر…

واردات قطعات الکترونیکی از چین به ایران با چالش‌های زیادی همراه است که نیازمند بررسی دقیق و استفاده از راهکارهای مناسب است. در این بلاگ راجع به واردات قطعات الکترونیک، مزایای آن، روش‌های حمل و تعرفه واردات قطعات الکترونیکی صحبت شده است. قطعات الکترونیکی را باید باتوجه‌به نیاز بازار امروز خریداری کرد تا فرصت‌های بی‌شماری را در اختیار واردکنندگان قرار دهد. البته داشتن دانش کافی در حوزه واردات قطعات الکترونیکی، قبل از ورود به عرصه واردات امری ضروری است. اگر در این حوزه سؤال یا ابهامی دارید که در مطلب بالا به آن پاسخ داده نشده است، پیشنهاد می‌شود جهت کسب اطلاعات بیشتر با شرکت بازرگانی سپاهان همراه تماس برقرار کنید و از کارشناسان و متخصصان مجرب این مجموعه مشاوره رایگان بگیرید.

سؤالات متداول

چگونه می‌توانم در سامانه واردات وزارت صنعت، معدن و تجارت ثبت‌نام کنم؟

برای ثبت‌نام در سامانه واردات وزارت صنعت، معدن و تجارت، باید به وب‌سایت این وزارتخانه مراجعه کنید و مراحل ثبت‌نام را طبق دستورالعمل‌های موجود انجام دهید.

چه مدارکی برای واردات قطعات الکترونیکی از چین به ایران نیاز دارم؟

مدارک موردنیاز شامل گواهی اصالت کالا، گواهی مطابقت فنی، فاکتور تجاری، بارنامه، بیمه‌نامه حمل‌ونقل، مدارک گمرکی و سایر مدارک مربوطه است.

چگونه می‌توانم گواهی اصالت کالا را از تأمین‌کننده چینی دریافت کنم؟

باید از تأمین‌کننده چینی خود درخواست صدور گواهی اصالت کالا را داشته باشید. معمولاً این گواهی توسط سازمان‌های معتبری در چین صادر می‌شود و باید به همراه مدارک دیگر وارداتی ارائه شود.

آیا باید از شرکت حمل‌ونقل خاصی برای حمل‌ونقل قطعات الکترونیکی استفاده کنم؟

استفاده از شرکت حمل‌ونقل خاصی برای حمل‌ونقل قطعات الکترونیکی توصیه می‌شود. این شرکت‌ها تجربه و دانش لازم در زمینه حمل‌ونقل کالاهای الکترونیکی دارند و می‌توانند به شما در موفقیت و سلامت کالا کمک کنند.

به این بلاگ پست امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *