صادرات خشکبار؛ معرفی 9 کشور مقصد در 7 مرحله

صادرات خشکبار به سراسر دنیا

آنچه در این مطلب خواهید خواند

خشکبار به این دلیل که در تمام جهان مورداستفاده قرار می‌گیرد و قیمت مقرون به صرفه‌ای نیز دارد، یکی از بهترین و پرسودترین محصولات برای صادرات به شمار می‌‌آید. چیزی حدود 5 درصد از کل صادرات خشکبار جهان متعلق به کشور ما است که این درصد معادل چیزی در حدود دو میلیارد دلار در طول سال است. صادرات خشکبار در ایران ازآنجایی‌که خشکبار با قیمت مناسبی قابل تهیه است، با یک استراتژی هدفمند و مناسب، شما تجار گرامی می‌توانید به تجارت صادرات خشکبار ورود کنید و سود فراوانی کسب کنید. درصورتی‌که تصمیم به صادرات خشکبار دارید، می‌توانید با مشاوران مجرب ما در سپاهان همراه تماس بگیرید. در این مطلب به شرح مراحل صادرات خشکبار، مجوزهای لازم و نکات آن پرداختیم.

برای مشاوره و استفاده از خدمات صادرات با شماره زیر تماس بگیرید.

صادرات خشکبار در هفت مرحله

مراحل صادرات خشکبار

برای صادرات خشکبار باید به نکات، قوانین صادرات خشکبار و مراحل متعدد صادرات خشکبار آشنایی داشته باشید. در ادامه به شرح آن‌ها اشاره کردیم:

1. تأمین خشکبار

اگر قصد صادرات خشکبار دارید، بهتر است محصولات خود را با قیمتی مقرون‌به‌صرفه از تولیدکنندگان ایرانی خریداری و تأمین کنید تا قیمت تمام شده برای شما پایین‌تر شود. برای تأمین خشکبار، پیشنهاد می‌کنیم با شرکت‌های صادرات خشکبار و تولیدکنندگان معتبر عقد قرارداد کنید تا دیگر از بابت تأمین محصولات خود نگرانی نداشته باشید.

2. یافتن بازار مقصد برای صادرات خشکبار

یکی از اصلی‌ترین مراحل صادرات خشکبار، یافتن بازار مقصد و مشتری ثابت برای محصولات شماست. لازم به ذکر است که خشکبار تقریباً در همه جای دنیا طرف‌دار دارد، اما مهم است در نظر داشته باشید که در چه کشورهایی تقاضای بیشتری برای محموله شما وجود دارد و می‌توانید سود بیشتری ببرید. پس لازم است که برای این مرحله زمان مناسبی بگذارید و برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری دقیقی انجام دهید. برای فروش خشکبار صادراتی خود، مهم‌ترین کاری که باید انجام دهید همین یافتن بازار کشور مقصد خشکبار است. بدون شناخت دقیق این بازارها، شانس شما برای موفقیت در زمینه صادرات خشکبار بسیار پایین خواهد آمد.

3. بسته‌بندی خشکبار

برای صادرات خشکبار، لازم است که بسته‌بندی‌های جذابی برای محموله‌های خود تهیه کنید و همچنین بر روی بسته‌بندی‌ها، لیبل‌هایی بزنید که مشخصات زیر روی آن درج شده باشند:

  • اطلاعات مربوط به خشکبار (محصول با پوست است یا بدون پوست)
  • نام محصول همراه با اطلاعات مربوط به مواد افزودنی
  • شرکت صادرکننده
  • شرکت واردکننده
  • زمان برداشت محصول

البته توجه کنید که در صادرات حجم بالا و فله احتیاجی به لیبل زدن نیست، اما اگر بسته‌بندی‌های شما کوچک هستند، حتماً لیبل بزنید.

4. اخذ گواهی استاندارد

باتوجه‌به کشور مقصدی که برای صادرات خشکبار انتخاب کرده‌اید، لازم است که استانداردهای لازم را گرفته باشید که این تأییدیه‌ها را می‌توانید از وزارت دارو و غذا اخذ کنید.

5. تحویل محصول به گمرک

در این مرحله محموله خود را به گمرک موردنظر خود تحویل می‌دهید.

6. بارنامه و تسویه‌های مالی

به‌طورکلی مرسوم است که در ابتدا مشتری شما 20 درصد از مبلغ را به شما که صادرکننده هستید پرداخت می‌کند و هزینه باقی‌مانده در زمان تحویل محموله به شما پرداخت خواهد شد.

7. تحویل بار به شرکت‌های حمل‌ونقل

لازم است با انتخاب یک شرکت حمل‌ونقل مطمئن، از به‌سلامت تحویل داده شدن محموله خود به گمرک اطمینان حاصل کنید.

شرکت صادرات خشکبار

اگر تصمیم جدی به صادرات خشکبار گرفته‌اید، یکی از کارهایی که می‌تواند هزینه‌های مربوط به بازاریابی برای صادرات خشکبار را تا حد زیادی بکاهد، همکاری با شرکت صادرات خشکبار است. شرکت‌های صادرات خشکبار، شرکت‌هایی هستند که در زمینه واردات و صادرات کارشناس و متخصص هستند و به قوانین صادرات و واردات اشراف دارند. این شرکت‌ها می‌کوشند رابطی بین تولیدکننده داخلی و مصرف‌کننده خارجی باشند و آن‌ها را به یکدیگر وصل کنند. تأمین تقاضای داخلی و خارجی در بخش‌های مختلف حوزه صادرات یکی از مهم‌ترین وظایف شرکت‌های صادرات خشکبار است. شرکت سپاهان همراه در زمینه خدمات صادرات خشکبار مانند تأمین محصول، شناختِ بازارِ مقصد شما و پیداکردن مشتری‌های خارجی، بسته‌بندی و صادرات خشکبار، آماده خدمت‌رسانی به شما تجار گرامی است.

صادرات خشکبار به ترکیه

کشور ترکیه در سال‌های اخیر به دلیل ارتباط نزدیک با اروپا و کسب حقوق و قوانین گمرکی کشورهای اروپایی به پیشرفت زیادی در حوزه صادرات و واردات نائل شده است. به این دلیل که کشور ترکیه یکی از همسایه‌های اصلی ایران محسوب می‌شود که مرز خاکی زیادی هم با یکدیگر دارند، صادرات به ترکیه نیز برای تجار ایرانی بسیار آسان‌تر خواهد بود. روابط تجاری ترکیه و ایران به دلیل همسایگی آن‌ها همیشه پررونق بوده است و به همین دلیل، صادرات خشکبار به ترکیه یکی از اصلی‌ترین تجارت‌های میان این دو کشور است.

صادرات خشکبار به عراق

عراق طولانی‌ترین مرز خاکی مشترک را با ایران مرز مشترک دارد و یکی از کشورهای اصلی صادرات خشکبار برای ایران در نظر گرفته می‌شود. یک نکته‌ای که لازم است برای صادرات خشکبار به عراق در نظر داشته باشید این است که مشخصات خشکبار روی محصولات شما به عربی نوشته شده باشد. یکی از ملزومات تأیید محموله شما برای صادرات به عراق، قرار داشتن برچسب‌های عربی و لاتین روی محصولات شماست.

سالانه گردشگران زیادی از عراق به‌منظور زیارت و سیاحت به ایران وارد می‌شوند و در بازارهای ایران حضور دارند. این مورد یک مزیت بزرگ برای صادرات خشکبار به عراق برای ایران است؛ چرا که تاجران عراقی خودشان به کشور ما وارد می‌شوند و حضور دارند و در نتیجه دیگر الزامی به سفر شما به عراق برای پیداکردن بازار موردنظرتان در این کشور نیست. 

صادرات خشکبار به دبی

دبی یکی از مهم‌ترین و استراتژیک‌ترین شهرهای خاورمیانه و جهانِ امروز است و در سال‌های اخیر رشد سریع و روزافزونی تجربه کرده است. بازارهای دبی به دلیل نیاز به مواد غذایی و تقاضای بالا، بهترین مکان برای صادرات خشکبار به دبی هستند. البته صادرات به دبی قوانین گمرکی و تجاری خاصی دارد. برای صادرات خشکبار به دبی، لازم تسلط هر تاجر بر قوانین صادرات و واردات دبی اشراف کامل داشته باشد، چرا که بدون این اشراف، صادرات خشکبار به دبی با شکست روبه‌رو خواهد شد.

بیشتر صادرات و واردات در دبی، به دلیل سختی صادرات به این کشور و قوانین سختگیرانه گمرکی که در این کشور حاکم است، با کمک شرکت‌های بازرگانی که به فرایند صادرات به دبی تسلط دارند انجام می‌شود. پیشنهاد می‌دهیم درصورتی‌که تمایل به صادرات خشکبار به دبی دارید، با شرکت‌هایی مانند سپاهان همراه که در زمینه صادرات به دبی تبحر کافی دارند مشاوره کنید.

صادرات خشکبار به قطر

درست است که قطر یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان محسوب می‌شود، اما در حوزه تولید محصولات کشاورزی ضعیف است و نیاز به واردات این قبیل محصولات کشاورزی و غذایی دارد. در نتیجه صادرات خشکبار به قطر برای بازرگانان ایرانی می‌تواند منفعت بسیاری داشته باشد.

صادرات خشکبار به عمان

عمان نیز همچون قطر انواع خشکبار را از ایران وارد می‌کند، چرا که در زمینه تولید محصولات غذایی و کشاورزی ضعف‌هایی دارد، پس صادرات خشکبار به عمان نیز سودآور است و می‌توانید عمان را به‌عنوان بازار مقصد محصولات خود در نظر بگیرید.

صادرات خشکبار به چین

چین یکی از بزرگ‌ترین مشتریان خشکبار ایران است و صادرات خشکبار به چین سود فراوانی برای بازرگانان ایرانی به همراه داشته است. این کشور به دلیل جمعیت بسیار زیاد و مراودات تجاری فراوان با ایران و در نتیجه آشنایی باکیفیت خشکبار ایرانی، بازار مصرفی و تقاضای فراوانی برای خشکبار ایران دارد. صادرات خشکبار سالانه در حجم بسیار زیادی به کشور چین انجام می‌شود.

پیشنهاد خواندنی؛ صادرات به چین

صادرات خشکبار به روسیه

صادرات خشکبار به روسیه مزایا و سود فراوانی دارد؛ چرا که روسیه یکی از همسایگان ایران است و کشوری است با آب‌وهوای سرد و خشک که به همین دلیل زمین حاصلخیز برای تولید محصولات کشاورزی کمی دارد. همچنین صنعت تولید خشکبار داخلی روسیه بسیار ضعیف است. در نتیجه، تقاضا برای محصولات فراوان کشاورزی، به‌خصوص خشکبار، در این کشور فراوان است. پس صادرات خشکبار به روسیه تجارت سودآوری است.

یکی از مزیت‌هایی که صادرات خشکبار به روسیه برای ایران دارد این است که به دلیلی مرز مشترکی که بین ایران و روسیه وجود دارد، هزینه انتقال محصولات صادراتی به روسیه به نسبت کشورهای دیگر تا حد خیلی زیادی کم و قابل صرف‌نظر باشد. همین موضوع باعث می‌شود که جذابیت بازار روسی برای تاجران ایرانی در زمینه صادرات خشکبار، همیشه زیاد باشد.

صادرات خشکبار به اروپا

اگر تصمیم به صادرات خشکبار گرفته‌اید، لازم است بدانید که بزرگ‌ترین بازار خشکبار جهان، اتحادیه اروپاست. صادرات خشکبار به اروپا به دلیل رشدی که بازار مصرف خشکبار در اروپا داشته است، بسیار روشن است و به همین دلیل بازار مقصد مناسبی برای شما تجار گرامی است. بریتانیا، آلمان، هلند و فرانسه چهار کشور اروپایی هستند که بازار مصرف خشکبار بزرگی دارند. به‌عنوان‌مثال لازم است بدانید که آلمان بزرگ‌ترین واردکننده میوه خشک در سراسر جهان است.

 صادرات خشکبار به کانادا

خشکبار ایران در کشور کانادا نیز طرف‌داران زیادی دارد و هرساله صادرات خشکبار به کانادا سود زیادی برای تاجران به ارمغان می‌آورد. البته صادرات خشکبار به کانادا با مشکلاتی نیز روبه‌روست. مسافت طولانی بین ایران و کانادا یکی از مواردی است که صادرات به این کشور را دشوار می‌کند و بازرگانان برای کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل به کانادا، صادرات خشکبار را در بسته‌بندی‌های کوچک انجام می‌دهند. همچنین کانادا برای واردات مواد غذایی قوانین سخت‌گیرانه‌ای دارد؛ به‌عنوان‌مثال باید محموله‌های وارداتی غذایی این کشور کمترین حد مواد افزودنی را در حین تولید داشته باشند و از استانداردهای غذایی کشور کانادا پیروی کرده باشند. در غیر این صورت، کانادا اجازه واردات محموله را به کشور خود نمی‌دهند.

جمع‌بندی

صادرات خشکبار به دلیل سود فراوانی که دارد طرف‌داران زیادی در بین بازرگانان ایرانی یافته است. ما در شرکت سپاهان همراه آماده خدمت‌رسانی در حوزه صادرات خشکبار به شما تجار گرامی هستیم. شرکت سپاهان همراه آماده صادرات خشکبار به 4 کشور اصلیِ روسیه، ترکیه، امارات و عراق است، اما درصورتی‌که تمایل به انتخاب مقصد دیگری برای صادرات خشکبار خود هستید، شرکت سپاهان همراه آماده یاری رساندن به شماست. کافی است با مشاوران ما تماس بگیرید.

3.7/5 - (13 امتیاز)

13 پاسخ

  1. سلام تولید کننده
    انگور سرخ و یاقوتی هستم
    همچنین تولید تخمه ژاپنی با ادوات مکانیزه
    و تولید ذرت علوفه بسته بندی درجه یک و پر دانه
    خوشحال بتونم همکاری کنم

  2. باسلام خسته نباشید. کشاورز هستم.ازشهرستان قوچان.کشمش دارم.کسی نیست بخره

    1. سلام جناب زارعی عزیز.
      لطفا با کارشناسان ما تماس بگیرید تا برای خرید و صادرات کشمش راهنماییتان کنند.

  3. سلام وقت بخیر دهقانی هستم از خراسان جنوبی بیرجند تامین کننده زرشک هستم همراه

    1. با سلام.
      در اسرع وقت با شما تماس گرفته خواهد شد.
      با تشکر

  4. باسلام تاجر خشک بار هستم و تامین کننده آیا میتونم با تاجر کشور امارات یا روسیه و یا چین ارتباط بگیرم لطفاً اگر کسی می دونه لطفاً راهش رو بگه

    1. سلام
      برای ارتباط گرفتن با بازرگانان کشورهای دیگر لطفا با کارشناسان ما تماس بگیرید. تا در امر صادرات خشکبار شما را راهنمایی کنند.

  5. با سلام و وقت بخیر
    می خواهم صادرات خرما را شروع کنم ممنون میشم راهنمایی بفرنایید

    1. سلام
      لطفا با کارشناسان ما تماس بگیرید تا در این امر راهنماییتان کنند.

  6. سلام و وقت بخیر،،اگر واقعأ در بحث صاد رات خشکبار به کشورهای همسایه مخصوصأ عراق،صادقانه راهنمایی و کمک میکنید،انسانهای شریف و کمیابی در این دوره وانفسا هستید،،ببخشید جسارت و بی ادبی نباشه،،،من هنوز نمیتونم بلور کنم،اینقدر گرگ در لباس میش به پستم خورده که نمیتونم باور کنم

  7. سلام تولید کننده برگه زردآلو آفتابی و ارگانیک، قیصی، لواشک و آلوچه خشک هستم
    کسی هست که به صورت عمده و قیمت خوب بخره
    حاضرم همکاری کنم

  8. سلام دوستان چطور می‌تونم با صادر کنندگان محصولات خشکبار ایران در ارتباط باشم برای صادرات به آسیای جنوبشرقی مخصوصا به ویتنام، کامبوج و مالزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *