هزینه سفر به چین در سفر تجاری و تفریحی

هزینه سفر به چین؛ شرکت در نمایشگاه های چینی زیر ذره‌بین!

آنچه در این مطلب خواهید خواند

چین به‌عنوان یکی زیباترین کشورهای جهان مقصد بسیاری از گردشگران در طول سال است؛ البته بسیاری از بازدیدکنندگان چین به مقاصد تجاری به این کشور سفر می‌کنند. چین حالا یکی از بزرگ‌ترین قدرت‌های اقتصادی جهان است. با توجه به رشد روزافزون اقتصادی چین در دهه‌های اخیر، در حال حاضر این کشور به دومین اقتصاد بزرگ جهان تبدیل شده است. جمهوری خلق چین بزرگترین صادرکننده و واردکننده کالا در جهان است و یکی از بازیگران اصلی اقتصاد جهانی به شمار می‌رود. این کشور همچنین میزبان بسیاری از نمایشگاه‌های تجاری بین‌المللی است که فرصتی مناسب برای بازرگانان و بازدیدکنندگان از سراسر جهان فراهم می‌کند تا با آخرین محصولات و خدمات آشنا شوند. در ادامه این مطلب قصد داریم تا هزینه‌ سفر به چین برای شرکت در نمایشگاه‌های بین‌المللی را بررسی کنیم، پس با ما همراه باشید.

5 پارامتر اصلی در هزینه سفر به چین

به‌طورکلی برای محاسبه هزینه‌های یک سفر بین‌المللی هوایی باید 5 مورد اصلی را در نظیر بگیرید. این موارد عبارت‌اند از:

بلیت هواپیما

هزینه بلیت هواپیما یکی از عوامل تأثیرگذار در هزینه سفر به چین است. این هزینه می‌تواند بسته به عوامل مختلفی مانند زمان سفر، شرکت هواپیمایی، کلاس پروازی و مبدأ و مقصد متفاوت باشد. به‌طورکلی قیمت بلیت سفر به چین در فصل تابستان و ایام تعطیلات سال نو چینی بیشتر از روزهای دیگر است. همچنین نرخ بلیت شرکت‌های هواپیمایی مختلف نیز متفاوت است. معمولاً شرکت‌های هواپیمایی بزرگ و لوکس مبلغ بیشتری را برای هزینه بلیت هواپیما در نظر می‌گیرند. کلاس پروازی انتخابی در یک سفر هوایی نیز در قیمت نهایی بلیت هواپیما تأثیرگذار است. معمولاً می‌توان با انتخاب بلیت اکونومی، هزینه بلیت هواپیما را کاهش داد.

هزینه اقامت در چین

اقامت

هزینه اقامت در چین می‌تواند بسته به نوع اقامتگاه، موقعیت مکانی و فصل سفر متفاوت باشد. در چین انواع مختلفی از اقامتگاه‌ها از هتل‌های لوکس گرفته تا هاستل‌های ارزان‌قیمت و آپارتمان‌های اجاره‌ای با قیمت مناسب وجود دارد. همچنین هزینه اقامت در چین در فصل‌های پر سفر مانند تابستان و تعطیلات سال نو چینی معمولاً بیشتر از فصل‌های کم سفر مانند زمستان و اوایل بهار است. هزینه اقامت در چین در شهرهای بزرگ مانند پکن و شانگهای معمولاً بیشتر از شهرهای کوچک‌تر است. به‌طورکلی برای برآورد هزینه اقامت در سفر به چین می‌توان با مدیریت در زمان سفر و انتخاب نوع اقامتگاه و شهر موردنظر، در هزینه نهایی این سفر صرفه‌جویی کرد.

برآورد هزینه سفر به چین – سال ۱۴۰۴

پارامترهزینه تقریبی به یوانهزینه به ریال (تقریبی)
اقامت (هتل ۳ ستاره، ۷ شب)210018,900,000
حمل‌ونقل داخلی (مترو، تاکسی، اتوبوس)5004,500,000
غذا (3 وعده در روز × 7 روز)10509,450,000
فعالیت‌ها و جاذبه‌های گردشگری8007,200,000
بلیت هواپیما (رفت و برگشت)700063,000,000

حمل‌ونقل داخلی

هزینه حمل‌ونقل داخلی یکی از عوامل مهم در هزینه سفر به چین است. هزینه حمل‌ونقل در چین می‌تواند بسته به نوع وسیله نقلیه، مسافت طی شده و زمان سفر متفاوت باشد. برای جابه‌جایی داخلی در چین می‌توان از اتوبوس یا قطارهای سریع‌السیر موجود در سرتاسر شهرهای این کشور استفاده کرد که هزینه‌ای به‌مراتب کمتر از استفاده از تاکسی‌های آنلاین و دربستی دارد.

غذا

هزینه غذا و خوردوخوراک یکی از عوامل مهم در هزینه سفر به چین است. هزینه غذا در چین نیز می‌تواند بسته به نوع غذا، موقعیت مکانی و فصل سفر متفاوت باشد. هزینه مربوط به خوردوخوراک در چین کاملاً انتخابی است، به این معنی که این کشور از رستوران‌های لوکس و گران‌قیمت گرفته تا تهیه غذاهای محلی و خیابانی تنوع انتخاب دارد. شما می‌توانید باتوجه‌به سلیقه و بودجه در نظر گرفته شده، هزینه خوردوخوراک و غذای خود را مدیریت کنید.

فعالیت‌ها و جاذبه‌های گردشگری

هزینه فعالیت‌ها و جاذبه‌های گردشگری در چین می‌تواند بسته به نوع فعالیت، موقعیت مکانی و زمان سفر متفاوت باشد.

هزینه سفر کاری و بازرگانی به چین

هزینه سفر کاری و بازرگانی به چین

اگر قصد دارید برای خرید کالا، بازدید از کارخانه‌ها، یا مذاکره با تامین‌کنندگان به چین سفر کنید، هزینه‌های سفر کاری با سفر تفریحی متفاوت خواهد بود. در این سفرها معمولاً علاوه‌بر بلیت و محل اقامت، موارد مهم دیگری هم مطرح است؛ مثل:

  • هماهنگی بازدید از کارخانه‌ها و تامین‌کنندگان
  • تعیین برنامه جلسات مذاکره
  • خدمات مترجم تجاری و همراه محلی
  • برنامه‌ریزی حمل‌ونقل شهری برای مسیرهای صنعتی
  • مشاوره در خصوص قوانین واردات از چین، صادرات و ثبت سفارش کالا
  • هماهنگی پیش‌فاکتور (پروفرما) و بررسی مدارک گمرکی

این هزینه‌ها برای هر کسب‌وکار متفاوت است و به تعداد جلسات، شهرهای مورد بازدید، مدت اقامت و حجم مذاکرات بستگی دارد.

اگر نیاز دارید سفری تجاری به چین داشته باشید، همین حالا با ما مشاوره بگیرید تا برای شما بهترین مترجم چینی را معرفی کنیم.

مقایسه هزینه‌های سفر توریستی و سفر کاری به چین (۱۴۰۴)

جدول زیر به‌طور تقریبی تفاوت هزینه‌های یک سفر توریستی معمولی و یک سفر کاری یا بازرگانی به چین را در سال ۱۴۰۴ نشان می‌دهد. هزینه‌ها بسته به مدت اقامت، شهر مقصد و نوع خدمات متغیر است و برای برنامه‌ریزی دقیق‌تر بهتر است با کارشناسان سپاهان‌همراه مشاوره کنید.

ردیفآیتم هزینه‌ایسفر توریستیسفر کاری/بازرگانی
1بلیت رفت‌وبرگشتحدود 20 تا 35 میلیون تومانهمان مقدار
2اقامتهتل 3 یا 4 ستاره، شبی 2 تا 4 میلیون تومانهتل نزدیک مراکز تجاری یا لوکس‌تر، شبی 4 تا 8 میلیون تومان
3مترجم همراهمعمولاً نیاز نداردروزانه 2 تا 5 میلیون تومان
4حمل‌ونقل شهریتاکسی یا متروراننده خصوصی یا هماهنگ‌کننده صنعتی، روزانه 2 تا 4 میلیون تومان
5هماهنگی بازدید از کارخانه/تأمین‌کنندهنیاز نداردبسته به شهر و نوع کارخانه، بین 5 تا 10 میلیون تومان
6خدمات ثبت سفارش و مشاوره بازرگانینیاز ندارداز 5 میلیون تومان به بالا (بسته به کالا و حجم)
7سایر هزینه‌ها (مانند سیم‌کارت، اینترنت)1 تا 2 میلیون تومان1 تا 2 میلیون تومان

توضیح:

  • مقادیر بالا فقط تخمینی هستند و به فصل سفر، شهر مقصد (شانگهای، گوانگجو، شنزن و…) و تعداد روزها وابسته‌اند.
  • هزینه‌های سفر کاری معمولاً 30% تا 60% گران‌تر از سفر توریستی درمیاد چون خدمات مترجم، هماهنگی صنعتی، و مشاوره تخصصی به آن اضافه می‌شود.

چند نکته برای کاهش هزینه سفر به چین

  • در صورت امکان در فصل‌های خلوت مانند زمستان و اوایل بهار به چین سفر کنید. هزینه سفر به چین در فصل‌های پر سفر مانند تابستان و تعطیلات سال نو چینی معمولاً بیشتر از فصل‌های کم سفر مانند زمستان و اوایل بهار است.
  • در شهرهای کوچک‌تر اقامت کنید. هزینه اقامت در شهرهای کوچک‌تر معمولاً کمتر از شهرهای بزرگ مانند پکن و شانگهای است.
  • از وسایل حمل‌ونقل عمومی استفاده کنید. هزینه حمل‌ونقل عمومی در چین نسبتاً ارزان است.
  • غذاهای محلی بخورید. غذاهای محلی چینی معمولاً ارزان‌تر از غذای رستوران‌های لاکچری و پر زرق‌وبرق هستند.
  • از فعالیت‌های رایگان یا کم‌هزینه لذت ببرید. بسیاری از جاذبه‌های گردشگری و فعالیت‌های توریستی در چین رایگان یا بسیار کم‌هزینه است.

جاذبه‌های گردشگری چین برای سفرها تفریحی

جاذبه‌های گردشگری چین

چین کشوری با تاریخ و فرهنگ غنی است که جاذبه‌های گردشگری بسیاری برای بازدید کنندگان دارد. برخی از محبوب‌ترین فعالیت‌ها و جاذبه‌های گردشگری در چین عبارت‌اند از:

  • دیوار چین
  • میدان تیان‌آن‌من
  • شهر ممنوعه
  • معبد بهشت
  • کوه تای‌شان و بسیاری از جاذبه‌های دیگر

از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین نمایشگاه‌های تجاری و صنعتی جهان در چین برگزار می‌شود. هر ساله هزاران نمایشگاه در چین برگزار می‌شود که اکثر آن‌ها هزینه‌ای به‌عنوان ورودی ندارند و رایگان هستند. اما برخی از این نمایشگاه‌های تخصصی و تجاری مبلغی را به‌عنوان ورودی برای شرکت‌کنندگان در نظر می‌گیرند. به طور معمول این مبلغ ناچیز و در بازه قیمتی 10 تا 20 دلار آمریکا است. پس برای برآورد هزینه سفر به چین و حضور در این نمایشگاه‌ها باید مبلغی را نیز به‌عنوان ورودی برای این نمایشگاه‌ها در نظر بگیرید.

  •  هزینه‌های جانبی: هزینه‌های جانبی در سفر به چین می‌تواند شامل موارد زیر باشد:
  • ویزا: هزینه ویزای توریستی چین برای ایرانیان که از 200 دلار شروع می‌شود.
  • فعالیت‌های گردشگری: هزینه فعالیت‌های گردشگری مانند بازدید از جاذبه‌های گردشگری، شرکت در تورها و کلاس‌های آموزشی می‌تواند متفاوت باشد.
  • خرید سوغاتی: هزینه خرید سوغاتی مانند صنایع‌دستی، پوشاک و لوازم الکترونیکی می‌تواند متفاوت باشد.

پیشنهاد خواندنی: شهر شیان چین

نمایشگاه‌های چین

نمایشگاه‌های چین برای سفرهای کاری و تجاری

چین، مهد فرهنگ و تمدن باستانی، امروزه یکی از قطب‌های اقتصادی جهان است. این کشور با جمعیتی بیش از 1.4 میلیارد نفر، بازاری بزرگ و متنوع برای شرکت‌های تجاری از سراسر جهان است.

نمایشگاه‌های تجاری در چین فرصتی مناسب برای معرفی محصولات و خدمات خود به مشتریان بالقوه از سراسر جهان است. این نمایشگاه‌‍‌ها همچنین فرصتی عالی برای شرکت‌ها برای یادگیری در مورد آخرین روندها و نوآوری‌ها در زمینه‌های مختلف است. برخی از نمایشگاه‌هایی که در چین برگزار می‌شوند:

1. نمایشگاه بین‌المللی خودروی چین (Auto China)

نمایشگاه بین‌المللی خودروی چین بزرگ‌ترین نمایشگاه خودرو در چین است و هر دو سال یک‌بار در پکن برگزار می‌شود. این نمایشگاه فرصتی مناسب برای شرکت‌های خودروسازی در جهت نمایش جدیدترین محصولات و فناوری‌های خود است. نمایشگاه Auto China  همچنین فرصتی عالی برای بازدیدکنندگان است تا با دیدن طیف گسترده‌ای از خودروهای تولید شده از برندهای بین‌المللی جهان آشنا شوند. شاید بتوان گفت نمایشگاه خودرو از مهم‌ترین نمایشگاه‌های چین است؛ چرا که تقریبا همه برندهای بین‌المللی مانند بنز و بی‌ام‌و در این نمایشگاه محصولات جدید خود را عرضه می‌کنند.

2.  نمایشگاه بین‌المللی لوازم الکترونیکی مصرفی چین (CE China)

نمایشگاه بین‌المللی لوازم الکترونیکی مصرفی چین، بزرگ‌ترین نمایشگاه لوازم الکترونیکی مصرفی در جهان است و هر سال در شانگهای برگزار می‌شود.

3. نمایشگاه بین‌المللی مد و پوشاک چین (China Fashion Week)

نمایشگاه بین‌المللی مد و پوشاک چین بزرگ‌ترین نمایشگاه مد و پوشاک در چین است و هر سال در پکن برگزار می‌شود. این نمایشگاه فرصتی عالی برای طراحان مد و تولیدکنندگان پوشاک برای نمایش جدیدترین محصولات و فناوری‌های خود است.

نمایشگاه بین‌المللی ماشین‌آلات و تجهیزات صنعتی چین (CIMM)

4. نمایشگاه بین‌المللی ماشین‌آلات و تجهیزات صنعتی چین (CIMM)

نمایشگاه CIMM هر سال در ماه آوریل در مرکز نمایشگاهی شانگهای برگزار می‌شود. این نمایشگاه به مدت چهار روز برگزار می‌شود و بیش از 10000 شرکت از سراسر جهان در آن شرکت می‌کنند.

5. نمایشگاه بین‌المللی صنایع غذایی چین (CIFE)

شرکت در نمایشگاه CIFE مزایای زیادی برای شرکت‌ها دارد، از جمله:

  • دسترسی به مشتریان بالقوه از سراسر جهان
  • فرصت ایجاد روابط تجاری جدید
  • آگاهی از آخرین روندها و نوآوری‌ها
  • امکان مقایسه محصولات و خدمات مختلف
  • فرصت یادگیری در مورد فرهنگ و بازارهای جدید

6. نمایشگاه گلوبال سورس (Global Sources)

نمایشگاه گلوبال سورس (Global Sources) یک نمایشگاه تجاری بین‌المللی است که هر ساله در هنگ‌کنگ برگزار می‌شود. نمایشگاه گلوبال سورس طیف گسترده‌ای از محصولات و خدمات از جمله: الکترونیک مصرفی، مد و پوشاک، لوازم‌خانگی، لوازم، صنعتی، مواد غذایی و نوشیدنی و خدمات تجاری را پوشش می‌دهد.

سخن پایانی

وقتی می‌توان در همکاری با شرکت‌های بازرگانی مثل سپاهان همراه هزینه را تا چندین هزار دلار پایین آورد، طبیعتا باید همه موارد را مورد بررسی قرار داد. سفر به چین برای تاجران می‌تواند بسیار مفید فایده واقع شود. البته هزینه‌های این سفر هم همیشه قابل توجه بوده است. حالا که پس از چندهزار سال مراوده تجاری با چین امکان منبع‌یابی، خرید و حمل به صورت مستقیم و غیرحضوری وجود دارد، می‌توان در سفر به چین شک کرد. شرکت بازرگانی سپاهان همراه با حدود سه دهه سابقه واردات از چین مثل همیشه در کنار تاجران محترم ایرانی است.

به این بلاگ پست امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *