داروهای ممنوعه در سفر به دبی

داروهای ممنوعه در سفر به دبی

آنچه در این مطلب خواهید خواند

استامینوفن کدئین پرمصرف‌ترین داروی سال‌های اخیر در ایران است ولی در امارات یک داروی غیرقانونی محسوب می‌شود. در سال‌های اخیر بسیاری از ایرانیان به قصد گردشگری، ادامه تحصیل، فعالیت اقتصادی و … به امارات سفر می‌کنند، همچنین برخی از افراد به منظور استفاده از خدمات هوایی این کشور، به امارات سفر می‌کنند. فرقی ندارد که به چه دلیل به امارات سفر می‌کنید، جالب است بدانید که دولت امارات متحده عربی قوانین سفت و سختی در ارتباط با همراه داشتن برخی از داروها به داخل خاک کشور خود دارد؛ داروهایی که در ایران به راحتی و حتی بدون نسخه می‌توان آن‌ها را از داروخانه تهیه و مصرف کرد.

ما در این مقاله قصد داریم با پرداختن به موضوع داروهایی که نباید با خود به امارات ببرید، مسافران دبی و امارات را از لیست داروهای ممنوعه در فرودگاه دبی و سایر فرودگاه‌های این کشورآگاه کنیم تا از بروز مشکلات احتمالی در سفر به این کشور جلوگیری کنیم. همچنین قصد داریم شما را راهنمایی کنیم تا در صورت نیاز داروهای مصرفی خود را به چه صورت همراه داشته باشید و یا در کشور امارات بتوانید داروهای خود را تهیه کنید.

اگر شما نیز قصد سفر به دبی و امارات را در سر دارید، پیشنهاد میکنیم تا در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا از بروز مشکل و استرس در سفر خود به این کشور جلوگیری کنید.

پیشنهاد خواندنی: جاهای دیدنی دبی

چه داروهایی را نباید با خود به دبی برد؟

پیشنهاد مجموعه سپاهان همراه به شما عزیزان این است که تا حد امکان از همراه داشتن هرگونه دارو در سفر به امارات پرهیز کنید، اما به طور کلی بدانید ورود هرگونه داروی آرام بخش شامل قرص، شربت، آمپول، داروهای خواب‌آور و مسکن‌های کدئین دار به خاک امارات ممنوع است. حتی اگر قصد سفر به امارات را ندارید و فقط می‌خواهید در فرودگاه‌های این کشور توقف کوتاهی داشته باشید، شامل این ممنوعیت می‌شوید.

لیست داروهای ممنوعه در سفر به امارات را جدی بگیرید؛ جالب است بدانید حتی همراه داشتن استامینوفن کدیین که در ایران به راحتی استفاده و در کیف دستی اکثر افراد پیدا میشود نیز ممنوع است و مجازات سنگینی در کشور امارات برای این قبیل داروها در نظر گرفته شده است.

اگر تحت درمان هستید و مجبورید از برخی داروهایی استفاده کنید که در لیست ممنوعه کشور امارات قرار دارد، در ادامه راهکار قانونی همراه داشتن این قبیل داروها را باهم بررسی می‌کنیم.

چگونه داروی مورد نیازمان را به امارات ببریم؟

اگر واقعا نیاز به مصرف ضروری دارو دارید و آن دارو در لیست ممنوعه کشور امارات است، باید مراحل زیر را طی کنید:

  1. در ابتدا نسخه داروی خود را به عربی ترجمه کنید.
  2. نسخه را به تایید وزارت بهداشت ایران برسانید.
  3. نسخه خود را به تایید قوه قضاییه و وزارت خارجه ایران برسانید.
  4. در مرحله آخر نسخه خود را به سفارت امارات متحده عربی در ایران ببرید و پس از تایید آن، این نسخه را در سفر به امارات همراه خود داشته باشید.

همانطور که بیان شد اخذ مجوز برای همراه داشتن داروهای ممنوعه به امارات پروسه‌ای سخت و چند مرحله‌ای دارد. بنابراین اگر نمی‌خواهید خود را درگیر این فرایند کنید، یک روش دیگر برای رفع نیاز دارویی در کشور امارات، تهیه داروی مورد نیاز در خاک این کشور از طریق داروخانه‌های موجود در کشور امارات است. در ادامه نحوه خرید دارو در دبی و امارات را برای شما همراهان عزیز توضیح می‌دهیم.

تهیه دارو در امارات به کمک هلال احمر

همان‌طور که اشاره شد، تا جایی که امکان دارد از همراه داشتن هرگونه قرص و دارو در سفر به امارات خودداری کنید. بهترین راه برای اینکه بتوانید داروهای مورد نیاز خود را در دبی و امارات تهیه کنید این است که با همراه داشتن نسخه پزشکی، به هلال احمر ایران در امارات مراجعه کنید. حتی اگر نسخه خود را فراموش کرده‌اید، پس از معاینه در شعبه هلال احمر ایران در امارات، داروی مورد نیاز شما تجویز و در اختیارتان قرار می‌گیرد.

خدمات سپاهان همراه: خرید از دبی

لیست داروهای ممنوعه در فرودگاه دبی و امارات 2023

در ادامه این مطلب، جدیدترین لیست اعلامی داروهای ممنوعه در سفر به امارات را در اختیار شما قرار می‌دهیم. توجه داشته باشید که این لیست ممکن است هر ساله دچار تغییر شود، بنابراین بهترین راه برای آگاهی از لیست داروهای ممنوعه امارات، مراجعه به سایت کنسولگری ایران در دبی است.

 لیست داروهای ممنوعه:

متادوندکسپین (کپسول)
فنتانیلفلووکسامین (قرص)
مورفینفلوکستین (قرص)
پتیدینفلوکستین (کپسول)
کدئینفلوفنازین (قرص)
دکسترومتورفانفلوفنازین (آمپول)
فنوباربیتالهالوپریدول (قطره)
باربیتالهاهالوپریدول (قرص)
دیفنوکسیلاتهالوپریدول (آمپول)
آمفتامین‌هاهیدروکسی زین (شربت)
متیل فنیدیتهیدروکسی زین (آمپول)
مپروباماتهیدروکسی زین (قرص)
اتیناماتایمی پرامین (قرص)
پنتازوسینکتامین (آمپول)
آلپرازولاملیتیوم کربنات (قرص)
کلونازپاملورازپام (قرص)
کلوبازاممپروبامات (قرص)
دیازپاممتوکاربامول (آمپول)
استازولاممتوکاربامول (قرص)
فلورازپاممیدازولام (آمپول)
لورازپامنورتریپتیلین (قرص)
میدازولاماکزازپام (قرص)
اکزازپامپانکورونیوم (آمپول)
تمازپامپاروکستین (قرص)
کلودیازپوکسایدپرفنازین (آمپول)
استامینوفن کدئینهپرفنازین (قرص)
آلپرازولام (قرص)فنوباربیتال (شربت)
آمانتادین (کپسول)فنوباربیتال (قرص)
آمی تریپتیلین (قرص)فنوباربیتال (آمپول)
آسپرین کدئینه (قرص)فنی تونین کمپاند
آتراکوریم (آمپول)پریمیدون (قرص)
باکلوفن (قرص)پروپوفول (آمپول)
بی پریدین (آمپول)رمیرون (قرص)
بی پریدین (قرص)تیوپنتال (آمپول)
کلردیازپوکسید (قرص)تیوپنتال (قرص)
کلرپرومازین (آمپول)تیوریدازین (قرص)
کلرپرومازین (قرص)تیوتیکس (کپسول)
کلیدینیم سی (قرص)ترامادول (قرص)
کلومیپرامین (قرص)ترامادول (آمپول)
کلونازپام (قرص)تری فلوپرازین (آمپول)
دکسترومتورفان (شربت)تری فلوپرازین (قرص)
دکسترومتورفان پی (شربت)تری هگزیفنیدیل (قرص)
دکسترومتورفان (قرص)تریمیپرامین (قطره)
دیازپام (آمپول)تریمیپرامین (قرص)
دیازپام (قرص)والپروات سدیم (قرص)
دیفنوکسیلات (قرص)ترامادول هیدروکلراید
اوربیافینکیمادرین
آرتین تری هگزوفنیدیل 

مجازات همراه داشتن داروهای ممنوعه در سفر به امارات چیست؟

کشور امارات سختگیری شدیدی در ارتباط با ورود دارو مخصوصا داروهای حاوی مخدر دارد و برای آن مجازات کیفری در نظر گرفته است. حداقل جریمه همراه داشتن داروهایی که این کشور به عنوان داروهای ممنوعه اعلام کرده است، اخراج از این کشور است. این مجازات بسته به نوع و مقدار دارو حتی به زندان و پرداخت جریمه نقدی نیز افزایش پیدا می‌کند. بنابراین باز هم تاکید می‌کنیم در صورت امکان از همراه داشتن هرگونه دارو در سفر به دبی و امارات جدا خودداری کنید.

سخن پایانی

اگر قصد سفر به امارات را دارید، حتما سری به سایت کنسولگری ایران در دبی بزنید و لیست داروهای ممنوعه برای ورود به امارات را بررسی کنید. عدم توجه به این موضوع می‌تواند به اخراج شما از امارات منجر شود. همانطور که اشاره شد در صورتی که حتی قصد استفاده از خدمات پروازی امارات را دارید باید برای همراه داشتن داروهای ممنوعه مجوز تهیه کنید.

شرکت بازرگانی سپاهان همراه ارائه دهنده انواع خدمات ثبت شرکت در دبی، اخذ اقامت دبی از طریق ثبت شرکت و فریت بار به دبی و اقصی نقاط جهان است. در صورت نیاز به این خدمات، کافی است با کارشناسان ما تماس بگیرید.

به این بلاگ پست امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *