جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

با ۹ سایت خرید عمده از چین (اصلی) آشنا شوید!

سایت خرید عمده از چین

آنچه در این مطلب خواهید خواند

بازارهای B2B، جایی است که فروشندگان به‌راحتی می‌توانند وب‌سایت خود را برای نمایش آنلاین محصولات و خدمات، مکان‌یابی و ارتباط با خریداران جهانی، پاسخ به “خرید مشتریان” و ارسال “پیشنهادات فروش” ایجاد کنند، به‌سرعت درحال‌رشد هستند؛ نقش چین در حمایت از اقتصاد دیجیتال جهان بسیار بزرگ بوده و قابل کتمان نیست، به طوری که بسیاری از بازرگانان و تجار توانسته اند با خرید از تامین کنندگان چینی، سودهای کلانی را بدست اورند. این کشور در حمایت از پلتفرم تجارت الکترونیک جهانی بسیار خوب عمل کرده است و آمار و ارقام گویای همه چیز هستند. در ادامه همراه سپاهان همراه باشید تا به معرفی بهترین و مطمئن‌ترین سایت‌های خرید عمده از چین بپردازیم.

۱. سایت علی بابا Alibaba

بدون شک رهبر بازار برای شروع لیست ما علی‌بابا [=Alibaba] است. علی‌بابا که در سال 1999 تأسیس شد، استاندارد متمایزی را برای وب‌سایت‌های B2B تعیین کرده است. قابل‌ذکر است که در مدت‌زمان بسیار کوتاهی، این شرکت به طور تصاعدی رشد کرده و عرصه را بر شرکت‌های رقیبش تنگ کرده است. سایت علی‌بابا بیش از 8 میلیون عضو در بیش از 220 کشور و منطقه در سراسر جهان دارد.

این فروشگاه شلوغ B2B به دلیل تولیدکنندگان اصلی و قابل اعتمادی که دارد شناخته می‌شود که با بالاترین کیفیت، کالا را با رقابتی‌ترین قیمت ارائه می‌دهند.

شبکه ارتباطی اولین مزیت رقابتی علی‌بابا در بازار است. به‌عنوان یک بازیگر اولیه بازار، توانست تعداد زیادی فروشنده را به خود جلب کند که به نوبه خود به دلیل تعداد زیادی از گزینه‌های موجود، مشتریان را جذب کردند.

تجربة خرید آسان و کارآمد یکی دیگر از مزیت‌های رقابتی علی بابا است. خریداران می‌توانند مجموعه عظیمی از محصولات از هر صنعت را مرور کنند. این وب‌سایت به‌صورت حرفه‌ای با رابط کاربری خوش‌خوان و مرتبی طراحی شده است تا خرید را برای خریداران آسان‌تر و مؤثرتر کند. فروشندگان می‌توانند محصولات خود را سفارشی‌سازی کنند که مشتریان زیادی را از وب به سایت علی بابا هدایت می‌کند. برای خرید از علی بابا می توانید روی لینک کلیک کنید.

۲. سایت Global Sources

گلوبال سورسز [=Global Sources] که در سال 1971 راه‌اندازی شد و بر خلاف رقبای خود از ابتدا فعالیتش در حوزه B2B بود. گلوبال سورسز وب‌سایت تجارت بین‌الملل چندکاناله‌ی B2B  است که فعالیت خود را از طریق نمایشگاه‌های تجاری آنلاین، نمایشگاه‌ها، نشریات تجاری و گزارش‌های مشاوره‌‌ای بر اساس صنعت فروش اداره می‌کند. تمرکز اصلی این شرکت بر صنایع الکترونیک است. فعالیت اصلی آنها ترویج تجارت واردات و صادرات از طریق مجموعه‌ای از رسانه‌ها است، جایی که 40 درصد سود آنها از تبلیغات چاپی/مجله و 60 درصد باقی‌مانده از تجارت آنلاین است. پلتفرم گسترده‌ی گلوبال سورسز شامل بسیاری از وب‌سایت‌های مهم مربوط به صنعت محصول، صادرات منطقه‌ای، فناوری، مدیریت و غیره است.

۳. Made-In-China

Made in China که مقر آن در نانجینگ است، در سال 1998 تأسیس شد. مدل سود اصلی آن‌ها شامل هزینه‌های عضویت، هزینه‌های تبلیغات و رتبه‌بندی موتورهای جستجو برای ارائه خدمات باارزش افزوده و هزینه‌های صدور گواهینامه است که آنها برای ارائه گواهینامه به تأمین‌کنندگان دریافت می‌کنند. بر اساس منابع معتبر وب‌سایت مید این چانیا ماهانه تقریباً بیشتر از 50 میلیون بازدید صفحه دارد. اگرچه Made in China به‌اندازه سایر غول‌های داخلی مانند علی بابا و Global Sources محبوب نیست اما تأثیر مهمی بر خریداران خارج از کشور دارد. لازم به ذکر است که برای تبلیغات خارج از کشور، Made in China از طریق گوگل و سایر موتورهای جستجو تلاش می‌کند تا جایگاه خود را تثبیت کند.

۴. TradeKey

Tradekey یک شرکت بین‌المللی است که در سال 2006 تأسیس شد و در بسیاری از کشورها حضور فعال دارد. این شرکت یکی از بزرگ‌ترین بازارهای آنلاین بین‌المللی در سراسر جهان برای کشورهای صادرکننده و واردکننده محسوب می‌شود. فروشگاه مجازی «ترید کی»، معامله گران را با فروشندگان، خریداران، واردکنندگان و صادرکنندگان جهانی، تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان در بیش از 240 کشور جهان، به‌سرعت و با هزینه‌ی مقرون‌به‌صرفه متصل می‌کند. میلیون‌ها نفر ماهانه از TradeKey بازدید می‌کنند.

۵. DHgate

DHgate (Dūnhuángwǎng) یک پلتفرم B2B در حال ظهور برای شرکت‌های کوچک و متوسط در چین است که به فروشندگان اجازه می‌دهد محصولات خود را کاملاً رایگان ثبت کنند و به فروش برسانند. طبق مدل تجاری آن‌ها، خرید کالا برای خریداران خارجی تنها پس از پرداخت آنها به DHgate انجام می‌شود. این شرکت به‌عنوان یک واسط عمل می‌کند و بیشتر با تأمین‌کنندگان چینی ارتباط برقرار می‌کند تا کالا را بر اساس جزئیات ارائه شده حمل کند. هنگامی که خریدار محموله خود را دریافت می‌کند و اعتراضی نشان نمی‌دهد، ترخیص بیشتری برای تأمین‌کنندگان انجام می‌شود.

DHgate تا حد زیادی خطر کلاهبرداری توسط خریداران بین‌المللی را کاهش می‌دهد و از شرکت‌های کوچک یا متوسط برای گسترش در سراسر جهان حمایت می‌کند.

۶. DIYTrade

DIYTrade، یکی از معروف‌ترین پلتفرم‌های معاملات آنلاین B2B در جهان با بیش از 5 میلیون محصول است. این پلتفرم با نام eBigChina.com در سال 1999 راه‌اندازی شد و در سال 2006 به DIYTrade.com تغییر نام داد.

۷. Hi Supplier

HiSupplier یکی از منحصربه‌فردترین پلتفرم‌های تجارت الکترونیک آنلاین B2B در جهان است که تأمین‌کنندگان واجد شرایط را در یک سایت اشتراک منابع واحد گرد هم می‌آورد.

این پلتفرم شامل 26 صنعت خاص با بیش از 1000 زیرشاخه است. این سایت همچنین انواع ابزارهای سفارشی را ارائه می‌دهد که در جستجوی تأمین‌کننده مناسب کمک می‌کند.

۸. HC360

HC360 در سال 1992 تأسیس شد و یک شرکت ارائه‌دهنده‌ی خدمات تجارت الکترونیک B2B پیشرو است که بر فروش اینترنتی و بازاریابی و کانال‌های بازاریابی سنتی قوی مؤسسه تجزیه‌وتحلیل صنعت برای ارائه خدمات کامل به مشتریان متکی است. این شرکت مربوط به بسترهای آنلاین و آفلاین است.

HC360 به‌عنوان ویژگی اصلی آن، بر بستر شبکه و فناوری جستجوی پیشرفته خود متکی است تا بتواند پایگاهی قوی از شرکت‌های کوچک و متوسط ایجاد کند که در آن یکپارچگی تقاضا و عرضه قابل دستیابی است و طیف وسیعی از خدمات اطلاعات تجاری ارائه می‌شود.

۹. E-world Trade

eWorldTrade در کنار Alibaba، یکی از معتبرترین بازارهای تجارت الکترونیکی B2B است که در چین تأسیس شده است. این نام تجاری به‌عنوان نقطه تلاقی تولیدکنندگان متخصص و برندهای برجسته صنایع مختلف شناخته شده است. این وب‌سایت رابط کاربری مناسبی برای استفاده با موبایل دارد که به‌عنوان پلی بین خریداران و فروشندگان عمل می‌کند.

eWorldTrade یک پلتفرم B2B آنلاین کاملاً بهینه شده با طراحی مناسب است، به‌طوری‌که صرف‌نظر از آنچه که به دنبال آن هستید، می‌توانید به‌راحتی از نوار جستجوی پیشرفته برای پیداکردن آن استفاده کنید. «ای ورد ترید» تجربه پیداکردن سریع محصول را برای خریداران فراهم می‌کند. خریداران می‌توانند به‌راحتی محصول موردنظر خود را جستجو کنند. این امر تجربه خرید کلی را برای مشتریان تسهیل می‌کند و احتمال پذیرفتن نمایندگی برند را برای ارائه‌دهندگان محلی افزایش می‌دهد.

نکات مهمی که قبل از خرید عمده از سایت های چینی باید بدانید!

قبل از سفارش آنلاین از سایت های خرید عمده چینی نکاتی وجود دارد که بهتر است در مورد آن‌ها بدانید. خرید عمده یک هنر است، به این معنی که شما باید استراتژی‌های مناسبی را بشناسید تا از این فرایند نهایت استفاده را ببرید به عنوان مثال، یکی از این نکات، داشتن انبار مناسب قبل از خرید عمده است. قبل از فروش یا استفاده، باید مکانی امن برای انبارکردن محصولات داشته باشید. اگر انبار مناسبی ندارید، این خطر وجود دارد که محصولات شما آسیب ببیند یا ممکن است هزینه بیشتری برای پیداکردن انبار مناسب بپردازید. از این رو سپاهان همراه با داشتن انبار و دفتر در شهر گوانجو چین این مشکل را برای شما حل کرده است و می‌توانید، خرید از سایت های خارجی و همچنین واردات، حمل و ترخیص آن به سپاهان همراه بسپارید.

جمع‌بندی

رهبران بازار تجارت الکترونیک B2B که از چین سر برافراشته‌اند، در تلاش هستند تا چشم‌اندازهای بازار تجارت الکترونیک را برای ایجاد هنجارهای صنعتی نو تغییر دهند که این چشم‌اندازها نمی‌تواند به‌راحتی توسط رقبا به چالش کشیده شود. در بحبوحه‌ی همه‌گیری کووید 19، صادرات، واردات و تجارت جهانی در حال رونق است. مشاغلی که سریع عمل کنند قادر خواهند بود از این فرصت استفاده کرده، در سطح جهانی گسترش‌یافته و بیشترین سود را ببرند.

5/5 - (4 امتیاز)

2 پاسخ

  1. سلام
    من میخام کمی خرید کنم پول زیادی ندارم میتونم خرید جزئی انجام بدم مثلا لوازم جانبی موبایل در حد ۱۰۰ عدد ؟ یا باید بیشتر خرید کنم ؟؟ لطفا من را راهنمایی کنید

    1. درود، وقتتون بخیر
      برای مشاوره در زمینه خرید از سایت های عمده فروشی چینی از طریق 02162015000 با کارشناسان سپاهان همراه در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *