واردات مواد اولیه؛
.

  • این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

واردات مواد اولیه؛
.

  • این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

.

کارشناسان با تجربه

پرداخت ریالی

۲۶ سال سابقه

پشتیبان اختصاصی

مذاکره با تامین کنندگان

ارسال door to door

امکان بازرسی کالا

واردات مواد شیمیایی از چین

واردات مواد اولیه یکی از عمده‌ترین واردات در ایران است. بر اساس گزارش‌های گمرک جمهوری اسلامی ایران، تقریباً ۶۸ درصد از کالاها و مواد وارد شده به کشور، مواد شیمیایی وارداتی بوده است. در دهه‌های گذشته، کشورهای اروپایی به‌عنوان بزرگ‌ترین شرکای تجاری ایران در این زمینه شناخته می‌شدند، اما با اعمال تحریم‌ها بر علیه ایران، کشورهای آسیای شرقی جایگزین کشورهای اروپایی شدند.

اعتبار چین به‌عنوان دومین اقتصاد بزرگ جهان، آن را به یکی از بزرگ‌ترین صادرکنندگان محصولات شیمیایی در سطح جهان تبدیل کرده است. این کشور به دلیل منابع غنی و توان تولید بالا، توانسته است در بازار جهانی مواد اولیه شیمیایی حضور قوی داشته باشد. مواد شیمیایی واردات از چین شامل محصولات پالایشی، مواد شیمیایی صنعتی و مواد اولیه پتروشیمی است.

از مزیت‌های واردات مواد شیمیایی از چین هزینه‌های تولید پایین، زیرساخت‌های قوی صنعتی و تقاضای بالا از سوی بازارهای جهانی است. همچنین، تخصص و فناوری پیشرفته در زمینه شیمی و پتروشیمی نیز از مزیت‌های این کشور برای واردات مواد شیمیایی از آن به‌حساب می‌آید.

باتوجه‌به این دلایل، واردکنندگان مواد شیمیایی در داخل کشور نیز به دنبال همکاری با شرکت‌های چینی متخصص در این زمینه هستند و در حال حاضر، شرکت‌های ایرانی با طرف‌های چینی همکاری‌های بسیاری در زمینه واردات و تجارت مواد شیمیایی دارند. از طرفی تأمین مواد اولیه باکیفیت و قیمت مناسب از چین، بسیار سودآور است و می‌تواند برای صنایع داخلی فرصت‌های جدیدی را به ارمغان آورد. بازرگانان و شرکت‌های واردکننده مواد شیمیایی از چین، با ارائه محصولات باکیفیت و قیمت رقابتی، می‌توانند نقش مهمی در تأمین نیازهای صنایع مختلف داخلی از جمله صنایع پتروشیمی، صنایع دارویی، صنایع پلاستیک و… ایفا کنند.

مهم‌ترین مواد شیمیایی وارداتی از چین

واردات مواد اولیه پتروشیمی

صنایع پتروشیمی، در واقع بخشی از صنایع شیمیایی هستند که در آن به تولید فرآورده‌های شیمیایی از مواد خام حاصل از نفت و گاز پرداخته می‌شود. این صنایع می‌توانند محصولاتی مانند پلاستیک‌ها، لاستیک‌ها، رنگ‌ها، رزین‌ها، کودها و محصولات شیمیایی دیگر را تولید کنند. در این فرایندها، مواد خام نفتی و گازی ابتدا از منابع طبیعی استخراج می‌شوند و سپس تحت فرایندهای شیمیایی مختلف تبدیل و فراوری می‌شوند تا محصولات نهایی به دست آیند. بررسی‌ها نشان می‌دهد که واردات مواد اولیه پتروشیمی به‌جای تولید آنها در داخل کشور، از نظر اقتصادی مقرون‌به‌صرفه‌تر است.

واردات مواد اولیه شیمیایی

به‌طورکلی، واردات مواد اولیه پتروشیمی در ایران به دلایل مختلفی انجام می‌شود که یکی از دلایل مهم این واردات، تولید محدود مواد اولیه پتروشیمی در داخل کشور است چرا که قدمت صنعت پتروشیمی در ایران نسبتاً کمتر از برخی کشورهای دیگر است و بنابراین تکنولوژی‌ها و تسهیلات لازم برای تولید مواد اولیه پتروشیمی به‌اندازه کشورهای صادرکننده این مواد اولیه وارداتی نیست. همچنین عوامل دیگری نیز در واردات مواد اولیه پتروشیمی تأثیرگذار هستند مانند: قیمت‌های بالا، کیفیت نامناسب، بسته‌بندی قدیمی، و عدم پایبندی برخی از فروشندگان به تعهدات، باعث می‌شود که خریداران مجبور به واردات مواد اولیه پتروشیمی شوند.

واردات مواد اولیه دارویی

داروها به‌عنوان محصولاتی تولیدی شناخته می‌شوند که مواد اولیه دارویی یا ترکیبی از آنها را در خود دارند. مواد اولیه دارویی می‌توانند از منابع مختلفی مانند مواد اولیه معدنی، گیاهی، جانوری، مصنوعی و نیمه مصنوعی به دست آید. در تولیدداروها، هیدروکلریک و هیدروکسید سدیم به‌عنوان دو ماده اولیه مهم و پرطرف‌دار شناخته می‌شوند. این مواد اولیه به طور گسترده در صنایع داروسازی به کار می‌روند و در تشکیل بسیاری از داروها نقش دارند.

در حال حاضر، بخش قابل‌توجهی از مواد اولیه موردنیاز برای تولید داروها به‌صورت مواد اولیه وارداتی از کشورهای مختلف، به‌خصوص کشورهای اروپایی، به کشور وارد می‌شوند. بااین‌حال، حجم واردات هنوز نتوانسته است تا نیاز کلی داروسازی در کشور ایران را پاسخگو باشد و همچنان مشکلاتی در این زمینه وجود دارد.

صنایع داروسازی و مواد اولیه دارویی با محدودیت‌های قانونی و الزامات کیفیتی متعددی روبرو هستند. به همین دلیل، در تمامی مراحل تولید، نگهداری و حمل‌ونقل مواد اولیه دارویی، نیاز به‌دقت و مراقبت ویژه است. قطعاً، مهم‌ترین بخش در فرآیند تهیه مواد اولیه دارویی، تأمین مواد باکیفیت است. تضمین کیفیت مواد اولیه در هر مرحله از زنجیره تولید داروها بسیار حائز اهمیت است و نیازمند رعایت استانداردها و روش‌های دقیق تهیه و ارزیابی آنها است.

مدارك لازم جهت صدور مجوز واردات مواد اوليه دارویی و ترخیص

واردات مواد اولیه دارویی، مرحله اساسی در تأمین مواد اولیه برای تولید داروهای مختلف است و لزوم مدارک صحیح و کامل برای این فرآیند بسیار اهمیت داشته و فرآیند واردات آن را تسهیل می‌کند.

پس از ارائه مدارک لازم برای صدور مجوز ورود مواد اولیه دارویی و ترخیص آن‌ها، مراحل بعدی شامل صدور مجوز و نمونه‌برداری از گمرک است. پس از بررسی مدارک و اطمینان از صحت آن‌ها، مجوز ورود برای شما صادر می‌شود.

چگونه بدون مشکل واردات مواد اولیه را انجام دهیم؟

همکاری با متخصصان و مشاوران حوزه واردات و تجارت بین‌الملل، می‌تواند به شما کمک کند تا از تجربیات آنان بهره‌ گرفته و چالش‌های پیش رو جهت واردات مواد اولیه شیمیایی و دارویی و… را به حداقل برسانید. کارشناسان و همکاران ما در شرکت بازرگانی سپاهان همراه با ۲۶ سال تجربه در زمینه واردات کالا به کشور، می‌توانند در شناسایی و مدیریت ریسک‌ها و بررسی مقررات و قوانین واردات مواد اولیه به شما مشاوره‌های لازم را بدهند. همچنین می‌توانید انجام کلیه مراحل واردات از انتخاب تأمین‌کنندگان تا حمل بار و ترخیص از گمرک، را به آن‌ها بسپارید.

سوالات متداول

مصرف برخی مواد شیمیایی مانند اسید سولفوری، متانول، اتیلن گلایکول، کربن تترا کلراید، کلروفرم، استون، گلیسرول، هگزان، اسید هیدروکلریک و... در صنایع رنگ و رزین، صنایع پلاستیک، خودروسازی، صنایع دارویی و صنایع الکترونیک بسیار زیاد است و این مواد اولیه شیمیایی رتبه دار واردات به کشور هستند.

بسته به نوع مواد اولیه وارداتی به مجوزهای واردات و ترخیص کالا، گواهی کیفیت و استاندارد، آنالیز سازنده، آنالیز داخلی، پروانه ساخت و... نیاز است.

مواد اولیه موردنیاز برای تولید محصولات قانونی، مجاز به واردات هستند. این مواد شامل مواد اولیه دارویی، مواد غذایی، مواد شیمیایی، مواد ساختمانی و... می‌شود.

چنانچه محموله مواد اولیه دارویی دارای مجوز بهداشت و تأییدیه سازمان غذا و دارو باشد و این موارد در سیستم قابل‌مشاهده باشند.

واردات مواد اولیه دارویی، معمولاً از سه طریق زمینی، دریایی و هوایی استفاده می‌شود. این روش‌ها بسته به نوع و حجم کالا، زمان تحویل موردنیاز و شرایط دیگر مرتبط با واردات مواد اولیه دارو، انتخاب می‌شوند.

به این بلاگ پست امتیاز دهید!