واردات از چین ، فرصتها و تهدیدها

واردات از چین

آنچه در این مطلب خواهید خواند

کشور چین با دارا بودن جمیعت زیاد و نیروی کار ارزان توانسته انواع کالاها را تولید کند و با قیمت تمام شده پایین به بازار عرضه کند. 90 درصد کالاهای تولیدی جهانی و بیشتر از 80 درصد کالاهای وارداتی در جهان متعلق به کشور چین است در چند دهه اخیر تولید و صادرات این کشور بسیار افزایش یافته و  اکثر کشور های دنیا محصولات خود را از چین وارد می کنند. امروزه چین بزرگ ترین قطب تجارت جهان شناخته می شود. آمارها حاکی از ان است که سهم وزنی واردات از چین به ایران بر اساس آمار ارئه شده توسط گمرک جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۹۴ معادل ۱۴٫۴۷ درصد و سهم ارزش دلاری آن ۲۵٫۲۲ درصد بوده است. در سال ۱۳۹۵ سهم وزنی واردات کالا از چین ۱۳٫۳۳ درصد و سهم ارزش دلاری آن ۲۴٫۶۲ درصد می باشد. یعنی در سال ۹۵ حجم واردات از چین بیش از ۴۴۵۱ هزار تن با ارزش بیش از ۱۰۷۵۳ میلیون دلار بوده است. با توجه به این آمار متوجه می شوید که واردات از چین گستردگی زیادی در ایران دارد و بیشتر کالاهای وارداتی به ایران از چین وارد می شود. هم اکنون چین جزو 5 کشوری است که بیشترین معاملات را با ایران دارد.

واردات از چین با سرمایه کم

اگز سرمایه کمی دارید و به فکر واردات از چین هستید، به خوبی تحقیق و بررسی کنید چرا که با با سرمایه کم اگر تجارتی که در پیش گرفته اید سودی نداشته باشد امکان دارد خیلی ضرر کنید. پس نیاز است که بدانید چگونه و از چه طریق و چه کالایی را از چین وارد کنید تا ریسک واردات از چین کاهش یابد.

برای یافتن راه حل  و راهنمایی می توانید از بازگانی سپاهان کمک بگیرید. این بازرگانی در چین دفتر بازرگانی و کادر مجرب شامل مترجم، کارشناسان ارسال حوالجات ارزی، کارشناسان ترخیص کالا از گمرک و حمل و نقل دارد که برای انجام کارها در ایران و در چین مستقر هستند.

انتخاب کالای واردتی از چین

عامل مهم در رونق یک تجارت نوع کالایی است که خرید و فروش می شود. انتخاب نوع کار برای واردات از چین بسیار مهم است و کالای مورد نظر را باید به دقت انتخاب کرد.

افرادی که تازه شروع به کار کرده اند و می خواهند واردات از چین را شرووع کنند. نیاز است برای انتخاب نوع کالا با افراد خبره مشورت کنند. شرکت سپاهان همراه به صورت رایگان مشاوره در این زمینه را انجام می دهید. کارشناسان ما در شرکت سپاهان همراه با بررسی اطلاعات نوع کالا و بازار پاسخگوی شما در این زمینه خواهند بود و به شما کالاهایی که سود بیشتری دارد را معرفی می کند.

واردات از چین

انتخاب فروشنده در چین

بعد از اینکه کالای مورد نظر خود را انتخاب کردید نیاز است فروشنده ای قابل اعتماد پیدا کنید. می توانید مستقیم از تولیدکننده خرید کنید و به واسطه مراجعه کنید. با استفاده از اینترنت می توان با فروشنده ها ارتباط برقرار کرد ولی ملاقات حضوری را به شما پیشنهاد می کنیم. بهتر است به کشور چین سفر کنید و فروشنده ها را مورد ارزیابی قرار دهید در باره شرکت تحقیق کنید و اطلاعات خود را درباره آنها و فعالیت شان افزایش دهید. سپس با آنها ملاقات حضوری داشته و صحبت کنید،برای اطمینان مقداری از محصولات آن ها را به عنوان نمونه برای بررسی کیفیت کارهایشان بخرید. با وجود اینکه متحمل هزینه معامله اضافی می شوید ولی این روش بسیار خوبی برای ارزیابی فروشنده و نحوه کار وی خواه بود. بعد از بررسی همه مراحل اگر فروشنده با عملکرد صحیح و دقیق خود را به شما معرفی کرد می توانید برای معاملات بزرگ تر به او اعتماد کنید.

مرحله بعد تحقیق در مورد هزینه های حمل و نقل است. هزینه حمل و نقل شامل موارد زیر می باشد:

  • هزینه‌های فوب(FOB)، تحویل کالا بر روی کشتی
  • هزینه‌های انتقال توسط شرکت‌های حمل و نقل
  • تعرفه‌های گمرکی
  • هزینه‌های حمل و نقل داخلی
  • هزینه‌های خدمات مانند بازرسی، نمایندگی‌ها و …

برای مشورت در این زمینه نیز می توانید با شرکت سپاهان همراه تماس بگیرد و با از آن ها مشوت بگیرید.

تعیین مواد قرارداد

در مرحله پایانی مذاکره در مورد شرایط پرداخت و پیش پرداخت و زمان ارائه محصول و شرایط حمل و نقل نیاز است با فروشنده به توافق برسید. رویه غالب این است که 30 درصد مبلغ در زمان عقد قرارداد و 70 درصد مبلغ در زمان تحویل کالا پرداخت شود و پرداخت کل مبلغ خرید در ابتدای معامله کار عاقلانه ای نیست و از انجام این کار خودداری کنید، چرا که ممکن است فروشنده در ارائه محصول تاخیر کند و یا هر گونه مشکل دیگری به وجود آید و بازپس گیری مبلغ پرداخت شده سخت می شود.

چند توصیه برای واردات از چین

  • اگر میسر است از کارخانه مورد نظر بازدیدی داشته باشید.
  • تاخیر در تحویل و احتمال بالاتر رفتن هزینه حمل و نقل را در در نظر داشته باشید.
  • آیین‌نامه‌های وارداتی را برررسی کنید و با کارگذاران دولتی در این زمینه آشنا شوید.
  • با کمک یک شرکت بازرسی کیفیت محصول را کنترل کنید.
  • کلیه سوابق و اسناد معامله‌ها شامل اسناد حمل و نقل و برگه ترخیص گمرک را نگهداری کنید.
  • بعد از دریافت نیز محموله را بررسی کنید تا مشکلی نداشته باشد.

برای واردات از چین نیاز به تیمی قوی برای پشتیبانی در زمینه بازگانی دارید تا بتوان ریسک این کار را کم کرد. برای اطلاعات بیشتر از نحوه ی ورود کالا از چین و هماهنگی تمامی مراحل همچنین برای یادگیری و اطلاعات بیشتر پیرامون واردات از چین می توانید با شرکت سپاهان همراه تماس بگیرید. این شرکت به شما مشاوره می دهد و در تمامی مراحل گام به گام با شما همراه خواهد بود.

4.8/5 - (5 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *