8 قانون طلایی برای چانه زنی با چینی ها

چانه زنی با چینی ها

آنچه در این مطلب خواهید خواند

8 قانون طلایی برای چانه زنی با چینی ها

اگر قصد خرید از کشور چین را دارید، حتما این موضوع را فراموش نکنید که با چانه زنی می توانید قیمت جنس مورد نظر خود را به نصف کاهش دهید. اما برای موفقیت در این مورد نیازمند دانش چانی زنی در چین هستید که به چه روش و اصولی چانه زنی با طرف چینی را شروع کنید.
در این مطلب سعی شده است تا به هشت قانون طلایی برای موفقیت در چانه زنی با چینی ها پرداخته شود.

در مورد خرید و چانه زدن در چین جمله ای است که می گوید:”در چین همه چیز قابل مذاکره است.”خرید کردن و خرید و فروش همه بازی است. فروشنده بازی میکند و خریدار هم همینطور. این بازی گاه شیرین است و گاهی آنقدر خلق را ترش میکند که دیده شده فروشنده و خریدار با عصبانیت بر سر هم فریاد می زنند. اما شما باید خریداری هوشمندباشید تا بتوانید در این بازی برنده باشید. قوانینی که در ذیل آمده میتواند به شما در انجام این کار کمک کند.

قانون ۱ : تعدادی جمله چینی یاد بگیرید:

هیچ چیز مانند یک جمله “Ni hao ma?”یعنی “شما خوب هستین؟” یا “Duo shao qian?” یعنی “قیمت چند است؟” در را به سوی شما باز نمی کند. نگران نباشیدبا گفتن این جملاتی یکسره وارد یک مکالمه چینی نخواهید شد, بدون حضور یک ماشین حساب بزرگ که در همه مغازه ها پیدا میشود و مخصوص همین کار است نه چیزی فروخته و نه چیزی خریداری می شود. فروشنده قیمت پیشنهادی خود را میزند و شما قیمت پیشنهادی خود را پس در مورد اینکه قیمت را متوجه نشوید نگران نباشید. اما باز کردن صحبت با چند جمله چینی می تواند راه چانه زدن را برای شما باز کند و لبخندی بر چهره فروشنده نشاند.برای یادگیری بیشتر تعدادی عبارات متداول چینی جملات چینی را مطالعه کنید.

 

قانون ۲ : با پیشنهاد کسری از مبلغ اعلام شده شروع کنید.

این که با چه کسری از قیمت اعلام شده شروع کنید بستگی به این دارد که قصد خرید چه نوع کالایی را دارید.اگر میخواهید چیز غیرقیمتی مانند قوری چای که احتمال میدهید قیمت آن ۲۵ یوان است بخرید, و فروشنده قیمت را ۵۰ یوان اعلام میکند شما از ۱۵ یوان شروع کنید. اگر چیزیرا که میخواهید بخرید قیمتی است از کسر پایین تری شروع کنید تا فضای مانور بیشتری داشته باشید.هیچ چیزی در چانه زدن به اندازه شروع از قیمت بالا ناامید کننده نیست.

قانون ۳ : چانه زنی را با شروع از اجناس ارزان تمرین کنید.

قبل از اینکه تمام فکر خود را بر روی خرید چیزی بگذارید,سعی کنید چانه زدن را تمرین کنید و این تمرین را از از اجناس کوچک و ارزان قیمت تر شروع کنید. چیزهای کوچک و ارزان قیمتی مانند قوری , بادبزن و قاشق های چوبی اجناس خوبی برای سوغات و شروع چانه زنی است.

قانون ۴ : برای زمان خودتان اهمیت قائل باشید

عجله داشتن مانعی بر سر راه چانه زدن است. این را بدانید که فروشنده تمام وقت دنیا را دارد و میتواند آن جنس ناچیز را فردا و به کس دیگری بفروشد و این شما هستید که فردا صبح سوار بر هواپیما خواهید بود و فقط یک ساعت دیگر برای خرید وقت دارید. زمان را برای خود نگه دارید و برایخرید عجله نکنید. اگر فروشنده قیمت را پایین نمی آورد از آنجا دور شویدو به غرفه های دیگرسر بزنید. شما میتوانید همان جنس را در جایی دیگر و با قیمت مناسب پیدا کنید. وقت خود را برای چانه زدن بیخود در یک مغازه هدر ندهید.

قانون ۵ : تصمیم بگیرید که برای یک جنس چقدر خواهید پرداخت.

یک راه برای اینکه مجبور نشوید جنسی را با قیمتی بالا خریداری کنید این است که هرزمان که چیزی را بر می دارید در ذهن خود مقرر کنید که :”من فلان قدر برای این جنس خواهم پرداخت.” این باعث می شود که بر چانه زدن خود تسلط کافی بیابید.واگرقیمت بالاتر از حد مقررتان شد مغازه را ترک کنید.

قانون ۶ : ترفند دور شدن را بکار برید.

من ترفند دور شدن را خیلی دوست دارم و فهمیده ام که این ترفند در مراکز بزرگ توریستی مانند PANJIAYUAN MARKET و PEARLS CIRCLES مؤثر است. زمانی که تمام تلاش خود را کردید و دیدید هنوز قیمت بالاست ,قیمت نهایی خود را بگوییدو راه خود را بگیرید و آرام دور شوید اما همانطور که دور میشوید به بقیه اجناس نگاه بیندازید. اغلب اوقات فروشنده شما را صدا خواهد زد. اما گاهی هم میشود که مجبورید خود برگردید و آن را گران بخرید.

قانون ۷ : برای فروشنده دلسوزی نکنید.

فروشنده دوست دارد طوری نقش بازی کند که گویا شما با چانه زدن زیادتمام روز او را خراب کرده اید.و ممکن است حرفایی مانند اینکه ” حالا بچه ام چیزی برای شام نخواهد داشت .” یا “تو میخواهی این جنس را ارزانتر از چیزی که منخریده ام ببری.” باور نکنید همه این حرف ها دروغ است. هیچگاه او از روی حسن نیت چیزی را به شما نخواهد فروخت. این فقط یک بازی است پس شماهم از این بازی لذت ببرید و در مقابل بگویید:در این صورت من هم چیزی پولی برای خوردن هیجچ شامی نخواهم داشت.”

قانون ۸ : مراقب پول و اشیاء قیمتی خود باشید.

بازارهای شلوغ و پر رفت و آمد مکان امنی برای کیف بر ها و جیب زن هاست.همه پول خود را در یک جا قرار ندهید. و آنها را در چند جای مختلف مثل جیبهای جلو ,کیف پول و جیبهای بغل کت بگذارید.و پاسپورت خود را جز در مواقع لزوم همراه خود نگه ندارید.

و یک راز در مورد خرید :

هیچ وقت مقدارزیادی پول داخل کیف پول خود نگذارید. فروشنده ها همیشه کنجکاو میشوند ببینند که چند اسکناس ۱۰۰ یوانی در کیف خود انباشته اید. اگر پول زیادی در کیفتان ببیند آنقدر که میخواهید تخفیف نخواهید گرفت. پس زیاد پول درشت همراه خود نداشته باشید و همان قدر که لازم است به فروشده بدهید.

 

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *